marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Nokia v Grčiji


18.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Nokia in grški mobilni operater Cosmote sta podpisala dogovor o dobavi WCDMA 3G radijskega omrežja. S tem dogovorom pa Nokia še bolj utrjuje svoj položaj pri razvoju mobilnega omrežja v Grčiji in drugje na balkanu.

Po dogovoru bodo Finci dobavili omrežno infrastrukturo, kot tudi obsežno verigo storitev, vljučno s kompletno dobavo, implementacijo, vodenjem projekta in vzdrževanjem. Sistem pa bo še vedno podprt z unikatno rešitvijo Nokiine NetAct(TM) multitehnologije, ki podpira 2G in 3G omrežja.

"Poslovni uspehi, ki so posledica močne zaveze Nokie in njihova nenehna vdanost pri oskrbi z visoko kvalitetnimi storitvami, so bili odločilni faktor k podpisu pogodbe za dobavo in oskrbo s 3G radijskim omrežjem," je povedal direktor Cosmote g. Evangelos Martigopoulos. "Prepričani smo, da nam bo njihova nenehna podpora in visoko kvalitetna tehnologija pomagala zgraditi efektivno 3G omrežje."

"Navdušeni smo, da lahko nadaljujemo z novo fazo sodelovanja z družbo Cosmote, ravno ko razširjajo 3G storitve na njihovem trgu," je povedal Pekka Uusimaa, vodja oddelka Nokia Hellas. "Ta dogovor je posledica naših uspehov z infrastrukturo operaterja Cosmote in še povečuje naše vodilno mesto v 3G omrežjih."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki