marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Nokia Tube bo na voljo do konca leta


25.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Za vse navdušence, ki pričakujejo Nokiin mobilnik Tube prihaja dobra novica, saj je Devinder Kishore, Nokiin direktor za trženje na področju Indije za časnik Economic Times potrdil, da bodo mobilnik lansirali, vendar pa ni izdal, ali se bo imenoval Tube ali Xpress 5800.

»Že nekaj časa delamo na S60 vmesniku za zaslone občutljive na dotik,« je povedal, ter dodal, da pričakujejo lansiranje mobilnika do konca tega leta. Vprašanje je le, ali je Nokia s poznim lansiranjem mobilnika občutljivega na dotik zamudila vlak, saj ima konkurenca v ognju že kar nekaj takih modelov.

Vendar pa ima Nokia glede na konkurenco večja sredstva, kot tudi dober glas o izdelavi kvalitetnih in uporabnih mobilnikih. Zato se pri podjetju ne bojijo, da njihov prvi mobilnik z na dotik občutljivim zaslonim nebi požel zanimanja uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki