marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Nokia uradni sponzor 50. podelitve nagrad GRAMMY


11.02.2008
Objavil: Dare Gliha

Združenje The Recording Academy in 50. podelitev nagrad GRAMMY bosta postala "globalna in mobilna", saj bo Nokia ponudila z GRAMMYJI nagrajeno glasbo in video vsebine uporabnikom naprav Nokia po vsem svetu.

"Nagrade GRAMMY so sinonim za najboljše v svetu zabave," je dejal Tero Ojanpera, namestnik generalnega direktorja in vodja oddelka Entertainment and Communities pri družbi Nokia. "Veseli nas, da ob 50. obletnici nagrad lahko milijonom lastnikov naprav Nokia po vsem svetu preko Nokia Video Centra, Medea in drugih zabavnih kanalov ponudimo najboljše iz prireditve v obliki ekskluzivnega video programa."

Z GRAMMYJI nagrajeno glasbo bo možno naložiti iz spletne trgovine Nokia Music Store, na voljo pa bo tudi prednaložena na izbranih napravah Nokia na ključnih trgih.

"Ker mobilne naprave postajajo polno razviti zabavni centri, se pri The Recording Academy veselimo sodelovanja z družbo Nokia, ki bo ljubiteljem glasbe, kjerkoli se že nahajajo, omogočilo GRAMMY izkušnjo," je dejal Evan Greene, vodja trženja pri združenju The Recording Academy. "Naši privrženci po vsem svetu se nagrad GRAMMY zelo veselijo, zato sodelovanje z družbo Nokia poudarja našo zavezanost in podporo vsem njim."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki