marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Doživite novo epizodo na področju zabave s filmom Spider-Man™ 3 in Nokio N95 8GB


29.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Nokia je združila moči s filmsko produkcijsko hišo Sony Pictures Entertainment (SPE) ter Evropi in izbranim državam na Bližnjem Vzhodu in v Afriki namenila napravo Nokia N95 8 GB s prednaloženim igranim filmom.

Tako kot Spidermanovo oblačilo v filmu postane popolnoma črno in mu še poveča moči, je tudi Nokia N95 prestala podobno spremembo in vzletela v novi preobleki kot Nokia N95 8GB. Naprava ima gladko črno ohišje, njene povečane moči pa vključujejo do 8 GB notranjega pomnilnika, veliki 7-cm zaslon QVGA in vrhunske zvočnike. Polna multimedijska izraba dvosmerne drsne oblike in namenskih medijskih tipk uporabniku nasploh prvič omogoča isto upravljanje z video vsebinami na mobilni napravi, kakršnega je sicer vajen na DVD predvajalniku: s tipkami predvajanje, pavza, previjanje naprej in previjanje nazaj. Na napravi Nokia N95 8GB si sedaj lahko ogledate kako se Peter Parker bojuje z osebnimi demoni; se bo odločil za zapeljivo moč novega oblačila ali bo ostal sočutni junak, kakršnega smo vajeni?

"Nokia N95 8GB ljubiteljem filma odpira zakladnico vznemirljivih možnosti, saj si sedaj lahko ogledajo svetovne uspešnice, kakršna je Spider-Man™ 3, kadarkoli in kjerkoli si to zaželijo. Prednaloženi film s tovrstnimi fantastičnimi posebnimi učinki resnično odraža napredne zmogljivosti naprave. Zahvaljujoč najnaprednejšim funkcijami naprave uporabnik lahko sedaj resnično oceni pomen zabave na poti," je dejal Ilkka Raiskinen, podpredsednik skupine Multimedia Experiences, Nokia.

Film je na voljo v desetih jezikih in podnapisih. Kot del istega nabora naprav, v katerega sodi izjemno uspešna Nokia N95, Nokia N95 8GB prinaša še edinstvene Spider-Man™ 3 opozorilni ton, melodijo zvonjenja, ozadje in ohranjevalnik zaslona, zasnovane posebej za novo napravo. Prav tako bodo v izbranih državah na voljo tudi Spider-Man™ 3 igre, melodije zvonjenja in dodatni video posnetki in sicer preko aplikacije Download! Catalog.

Pri družbi Nokia so se za film Spider-Man™ 3 odločili zato, da predstavijo polne zmogljivosti naprave in zaradi izjemnega povpraševanja uporabnikov palete Nokia Nseries. Ko so jih vprašali, kateri film si želijo ogledati na svojih napravah, je Spider-Man™ 3 bil izglasovan za 'najbolj zaželeni film'. Film odlikuje tudi velika globalna privlačnost, saj je mednarodnih filmskih blagajnah postal najdonosnejši film leta 2007.

Notranji pomnilnik naprave s kapaciteto 8 GB pomeni še več glasbe in še več filmov. DVD kakovost zajema slike in upravljanje naprave filmskim navdušencem omogočata, da ustvarjajo svoje lastne filme in svoje stvaritve in priljubljene filme delijo z drugimi, z uporabo enostavnih funkcij za prenašanje na računalnik, ki omogočajo nalaganje na njihove spletne profile in druge spletne strani. Izboljšana WiFi povezava uporabniku zagotavlja povezanost tudi na poti, zahvaljujoč podprtemu sistemu GPS (A-GPS) pa bo ostal na pravi poti tudi med kakšno svetovno pustolovščino. Zahvaljujoč vsem tem osupljivim funkcijam bo Nokia N95 8GB nedvomno dvignila mobilno zabavo na naslednjo raven.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki