marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Vsebine Lonely Planet sedaj na voljo tudi na Nokia Maps


20.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia in Lonely Planet sta združila moči in v pomoč popotnikom ponudila distribucijo vsebin Lonely Planet preko Nokia Maps. Popotniki lahko kupijo in naložijo vodiče na svoj mobilni telefon, tako da imajo na poti vse informacije na dosegu konic prstov.

S trenutno več kot 100 destinacijami, ki so že na voljo, v kratkem pa jih bo na voljo še več, Nokia Maps in Lonely Planet pokrivata velik del najbolj priljubljenih svetovnih turističnih lokacij. Vodiči Lonely Planet bodo popotnikom v pomoč pri iskanju priljubljenih lokacij za prehranjevanje, nakupovanje in prenočevanje, na voljo pa bodo tudi opisi mest, vrednih ogleda, in informacije o nočnem življenju ter zabavi na izbranih lokacijah.

»Lonely Planet je dobro poznana znamka med popotniki, ki je povezana s pustolovšinami in je znana po svoji uredniški neodvisnosti,« je povedal Maximilian Schierstadt, vodja medijskega partnerstva za storitve, povezane z vsebino, pri Nokii. »Zele smo zadovoljni, da bomo našim uporabnikom aplikacije Nokia Maps odslej lahko ponudili tudi strokovna lokalna priporočila in načrte potovanj, s čimer Nokia nadaljuje s ponujanjem vsebin, ki omogočajo izjemna doživetja ob obisku različnih destinacij.«

Generalni direktor družbe Lonely Planet Publications Stephen Palmer pa je dejal: »To je resnično povsem nov pristop k našemu poslu, saj so od sedaj vsebine Lonely Planet popotnikom na voljo ves čas, ne glede na prostor in čas. Na ta način bodo popotniki še lažje prišli do odgovorov na vprašanja, kot so 'kaj bi si danes ogledal?' ali 'kam naj grem na večerjo?'. Skupaj z Nokio bomo popotnikom omogočili, da se popolnoma povežejo s svetom okoli njih, in to vsak dan.«

Vsebine Lonely Planet so za nalaganje na voljo od danes naprej v sekciji »Guides« v meniju »Extras«, cena pa znaša 7,99 evrov. Nokia Maps 2.0 ima zemljevide v vektorski obliki, ki jih dobavljata Navteq in TeleAtlas. Nokia Maps danes vključuje zemljevide več kot 200 držav, od tega je za več kot 70 držav na voljo tudi navigacija. Zemljevide je možno naložiti neposredno na izbrano mobilno napravo ali pa preko aplikacije Nokia Map Loader tudi na osebni računalnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki