marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Nokia Siemens Networks z zeleno tehnologijo podpira in omogoča hiter razvoj Tušmobila


09.06.2009
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil z najvišjo stopnjo odgovornosti do našega planeta gradi najsodobnejše mobilno omrežje v Sloveniji. Več kot 300 oddajnikov in druga tehnična oprema proizvajalca Nokia Siemens Networks omogoča naročnikom Tušmobila, da že danes pomembno prispevajo k zmanjševanju vplivov telekomunikacij na naše okolje.

Telekomunikacije ponujajo vrsto priložnosti za odgovornejše ravnanje z okoljem. V Tušmobilu so zato brez oklevanja za partnerja pri gradnji okolju najprijaznejšega omrežja izbrali mednarodno uveljavljeno podjetje Nokia Siemens Networks. Popolnoma za svojo so vzeli njihovo filozofijo, ki temelji na minimiziranju sledi operaterja in uporabnikov v okolju ter maksimiziranju pozitivnih vplivov uporabe telekomunikacij v družbi.

»Nokia Siemens Networks z navdušenjem podpira širitev Tušmobilovega nabora storitev s hitro uvedbo zelene in okolju prijazne tehnologije, ki je v Evropi edinstvena,« je izjavil Konstantinos Koroneos, vodja oddelka za delo s Tušmobilom pri družbi Nokia Siemens Networks, ki si je na marčevskem svetovnem kongresu mobilne telefonije v Barceloni prislužilo posebno prestižno nagrado za izjemen prispevek k ohranjanju okolja. Zgleden primer uporabe nagrajene tehnologije je tudi rastoče Tušmobilovo omrežje.

V Tušmobilu so pri gradnji omrežja izbrali zeleno pot, saj se zavedajo, da je uporaba okolju prijazne tehnologije ključnega pomena pri zmanjševanju stroškov ter izboljšani zmogljivosti in pokritosti. Bazne postaje, ki jih je Tušmobil po Sloveniji postavil že več kot 300, v primerjavi s tradicionalno opremo omogočajo takojšnji 60-odstotni prihranek energije, so veliko manjše in tehnološko izjemno učinkovite.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki