marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Nokia še dodatno v sodelovanju s Sony Ericssonom


23.01.2007
Objavil: Klemen Sterle

Nokia je oznanila razširitev dogovora s Sony Ericssonom in sicer s tem, da bodo dodali aplikacijo Nokia Intellisync Wireless Email še na dva dodatna Sony Ericsson mobilnika – M600 in P990.

Nokia Intellisync Wireless Email je aplikacija, ki omogoča na mobilnikih polno sinhroniziranost s poštnim strežnikom, in nam omogoča pregledovanje pošte, koledarja in vaših kontaktov v popolnoma realnem času.

"Z dodatkom Nokia Intellisync Wireless Emaila na naših napravah bomo lahko strankam zagotovili večjo fleksibilnost in izbiro, ko govorimo o potrebah pri nakupu mobilnika," pravi Rikko Sakaguchi, direktor za portfelj in načrtovanje platform pri Sony Ericssonu. Dodaja še, da Nokiina ponudba poslovnih rešitev omogoča kupcem da poenostavijo svoje poslovanje in osebno življenje z mobilnostjo v eni napravi, ponujeno s strani Sony Ericssona.

"Razširitev sodelovanja je še bolj okrepilo zavezanost Nokie k temu, da prinaša čimboljše programske storitve zelo široki paleti naprav na trgu," pravi Scott Cooper, podpredsednik mobilnih rešitev pri Nokii. "Nokia je vesela, da lahko doprinese k vrednosti pridobljeni iz te pametne rešitve za mobilnike tudi pri teh Sony Ericssonovih napravah”.

Sony Ericsson P990 je pametni UMTS telefon, ki omogoča brezžični standard prenosa. Za povrh ima se 2 megapikselno kamero s samodejnim ostrenjem in querty tipkovnico pod ohišjem za hiter vnos besedila ali številk. M600 je prav tako UMTS telefon, ki bazira na Symbian operacijskem sistemu in je optimiziran za brezžični email z dvojno funkcijo tipkovnice in pa ekrana na dotik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki