marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Nokia je razkrila Ovi Store


17.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Nokia je razkrila Ovi Store: prvo trgovino za vsebine in aplikacije na svetu, ki omogoča personaliziranje vsebin glede na uporabnikove socialne povezave in njegovo lokacijo.

Nokia je s predstavitvijo modelov E75 in E55 poskrbela, da je prejemanje elektronske pošte na vašem telefonu enostavnejše kot kdajkoli prej, saj napravi odpirata dostop do svetovno razširjenih elektronskih poštnih nabiralnikov ter predstavljata Nokiine najbolj napredne e-poštne rešitve do danes.

»Te rešitve bodo ljudem olajšale iskanje in določanje prioritet za stvari, ki jim v njihovem zasebnem in poklicnem življenju resnično nekaj pomenijo, s pomočjo novih aplikacij, izboljšane mobilne navigacije in dostopa do elektronske pošte z enim samim dotikom,« pravi predsednik in glavni direktor Nokie Olli-Pekka Kallasvuo. »V trenutni ekonomski situaciji vsi natančno spremljamo stroške in koristi tehnologije. Danes napovedane naprave in storitve odsevajo Nokiin pristop, da ponudi rešitve, ki bodo omogočale velik učinek po sprejemljivih cenah, brez potrebe po iskanju kompromisov ali bližnjic.”

“Verjamemo, da smo z našim globalnim obsegom in našo željo po personalizaciji interneta s storitvami, kot je “Social Location”, dobro pozicionirani za postavljanje novih meril na področju inovacij in naprednih internetnih storitev, ki bodo koristile vsem,” pravi Kallasvuo.

Ovi Store odpira svoja vrata
Ovi Store, ki bo vrata v komercilane namene odprl v maju, bo ljudem ponujal posebne ciljno usmerjene vsebine, ki bodo temeljile na njihovih družbenih povezavah in fizični lokaciji, ali kot pravijo v Nokii na njihovi “Social Location”. Ovi Store razvijalcem ponuja dimanično in potencialno donosno priložnost, da Nokiini globalni bazi uporabnikov ponudijo nove, uporabne in vznemirljive aplikacije. Ponudniki vsebin bodo lahko svoja dela v trgovini ponudili preko enega samega kanala, Publish.Ovi.com, ki bo svoja vrata odprl 16. februarja. V središču Nokiine vizije spreminjanja interneta v popolnoma personalizirano izkušnjo je izgradnja odprtega ekosistema razvijalcev in potrošnikov. Po pričakovanjih naj bi predana skupnost 3,5 milijona razvijalcev združenih v Forumu Nokia, ki razvijajo več sto tisoč aplikacij, že do tega poletja za Ovi Store ustvarila množico novih razburljivih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki