marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Nokia prodala 1,5 milijarde mobilnih telefonov Serije 40


27.01.2012
Objavil: Dare Gliha

Nokia je dosegla enega pomembnejših mejnikov v svoji zgodovini. Prodala je 1,5 milijarde mobilnih telefonov Serije 40 in s tem stopila korak bližje cilju povezati naslednjo milijardo uporabnikov. Naprava, ki je obeležila mejnik, je bila v brazilskem São Paulu prodana Nokia Asha 303.

Mary McDowell, izvršna podpredsednica oddelka za mobilne telefone pri družbi Nokia, je povedala: »Na doseženi mejnik smo izjemno ponosni. Prodaja 1,5 milijarde naprav Serije 40 je velik dosežek, saj govorimo o zgolj eni seriji izdelkov. V času, ko si želimo povezati naslednjo milijardo uporabnikov po vsem svetu, z veseljem ugotavljamo, da so naprave Serije 40 naredile mobilno tehnologijo dostopnejšo in tako pomagale izboljšati vsakdanje življenje naših uporabnikov.«

Nokia Asha 303 je mobilni telefon z zaslonom na dotik in QWERTY tipkovnico. Zasnovana je za enostavno brskanje po spletu, uporabo družbenih omrežij in igranje mobilnih iger. Prednaložene ima številne zabavne aplikacije, kot je na primer mobilna igra Angry Birds Lite.

Prvi telefon Serije 40 je bila leta 1999 razvita Nokia 7110. Od takrat dalje se je družina mobilnih telefonov Serije 40 razvila do te mere, da so najnovejši predstavniki Nokia Asha zaradi številnih inovacij postali že pravi enostavni pametni telefoni.

Mobilni telefoni Serije 40 danes brišejo mejo med klasičnimi mobilnimi telefoni in pametnimi telefoni. Z nedavnimi inovacijami, kot so Nokia Zemljevidi za Serijo 40, brskalnik Nokia Browser ter aplikaciji Nokia Money in Nokia Life Tools, lahko milijoni uporabnikov prvič izkusijo enostaven in cenovno ugoden dostop do interneta, informacij ter lokalno relevantnih aplikacij in vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki