marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Pripravlja Nokia N97 mini?


13.08.2009
Objavil: Aleš Poljak

Glede na slike, ki so se pojavile na spletu je možno, da Nokia pripravlja mini verzijo svoje zastavonoše N97. Slika mini Nokie N97 se je smatrala za lažno, saj so bili vsi mnenja, da je na sliki ponaredek, dokler ni Vodafone-ov uslužbenec komentiral omenjen aparat.

Slika prikazuje običajno N97, ki ji je ob bok postavljena mini N97. Ta izgleda enako, le da je približno 20 odstotkov manjša, Qwerty tipkovnica na levi strani nima smerne tipke in na zadnji strani kamera nima drsnega pokrovčka, katerega običajna Nokia N97 ima. S slik pa žal ni razvidno ali je občutljivost kamere enaka kot pri običajni N97.

Novinarji TechRadar-ja so pobarali finsko Nokio o tej zadevi, a je bil njihov odgovor žal zelo zadržan, saj so odgovorili, da se oni ne ubadajo z raznoraznimi spletnimi trači in tako nekega uradnega odgovora niti niso dobili. Povsem možno pa je, da bo Nokia to mini N97 ponudila kot neko ''nano'' verzijo svoje N97 z drugačno oznako.

Upajmo, da je na omenjenih slikah dejansko Nokijin produkt in ne nek ponaredek, saj bi bila pomanjšana zastavonoša bolj prijazna do naše denarnice in do žepov, v katerih po navadi nosimo mobilne aprate.

Omenjene slike si lahko ogledate tu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki