marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

članki

Telefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020


19.02.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri HMD Global, pravi: »Vedno smo si prizadevali, da bi telefoni Nokia izstopali v morju enakosti - s čistimi, vznemirljivimi dizajni, ki jih je navdihnila naša nordijska dediščina. Te nagrade so pomemben dokaz naši odlični ekipi oblikovalcev izdelkov, ki sledijo inovacijam v oblikovanju in izdelavi materialov. Zadovoljni smo, da jih je mednarodna oblikovalska skupnost prepoznala po izjemnem talentu in da je ponosna na delo, ki so ga opravili v preteklem letu.«

Intuitivna uporabniška izkušnja skupaj z znanjem nordijskega oblikovanja je del DNK-ja vsakega telefona Nokia. V celotnem portfelju delujejo enaka načela vrhunske zasnove, ne glede na to, ali je to Nokia 7.2 s svetlobnim diamantnim steklenim hrbtnim delom, Nokia 4.2 s svojo kompaktno velikostjo in zaslonom od roba do roba ali Nokia 800 Tough, ki se ponaša s protizdrsnim premazom in gumiranimi robovi.

Nagrade iF DESIGN™ podeljuje najstarejša neodvisna oblikovalska organizacija na svetu iF International Forum Design GmbH. Žirijo sestavlja 78 neodvisnih strokovnjakov za oblikovanje, pregledali so več kot 7000 prijavljenih del iz 56 držav.

iF DESIGN Awards 2020 je nagradil sledeče telefone Nokia:

Pametni telefoni
• Nokia 7.2
• Nokia 1 Plus

Funkcijski telefoni
• Nokia 105
• Nokia 110
• Nokia 800 Tough
• Nokia 2720 Flip

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki