marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Telefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020


19.02.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri HMD Global, pravi: »Vedno smo si prizadevali, da bi telefoni Nokia izstopali v morju enakosti - s čistimi, vznemirljivimi dizajni, ki jih je navdihnila naša nordijska dediščina. Te nagrade so pomemben dokaz naši odlični ekipi oblikovalcev izdelkov, ki sledijo inovacijam v oblikovanju in izdelavi materialov. Zadovoljni smo, da jih je mednarodna oblikovalska skupnost prepoznala po izjemnem talentu in da je ponosna na delo, ki so ga opravili v preteklem letu.«

Intuitivna uporabniška izkušnja skupaj z znanjem nordijskega oblikovanja je del DNK-ja vsakega telefona Nokia. V celotnem portfelju delujejo enaka načela vrhunske zasnove, ne glede na to, ali je to Nokia 7.2 s svetlobnim diamantnim steklenim hrbtnim delom, Nokia 4.2 s svojo kompaktno velikostjo in zaslonom od roba do roba ali Nokia 800 Tough, ki se ponaša s protizdrsnim premazom in gumiranimi robovi.

Nagrade iF DESIGN™ podeljuje najstarejša neodvisna oblikovalska organizacija na svetu iF International Forum Design GmbH. Žirijo sestavlja 78 neodvisnih strokovnjakov za oblikovanje, pregledali so več kot 7000 prijavljenih del iz 56 držav.

iF DESIGN Awards 2020 je nagradil sledeče telefone Nokia:

Pametni telefoni
• Nokia 7.2
• Nokia 1 Plus

Funkcijski telefoni
• Nokia 105
• Nokia 110
• Nokia 800 Tough
• Nokia 2720 Flip

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki