marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

slikaTwitter dodal glasovne "čivke"
22.06.2020

Twitter je prejšnji teden dodal novo izboljšanje svoji platformi. Uporabniki iOS naprav lahko tako sedaj poleg tekstovnega dodajo še glasovni tvit, ki bo obogatil njihovo besedilno razmišljanje.

članki

Telefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020


19.02.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri HMD Global, pravi: »Vedno smo si prizadevali, da bi telefoni Nokia izstopali v morju enakosti - s čistimi, vznemirljivimi dizajni, ki jih je navdihnila naša nordijska dediščina. Te nagrade so pomemben dokaz naši odlični ekipi oblikovalcev izdelkov, ki sledijo inovacijam v oblikovanju in izdelavi materialov. Zadovoljni smo, da jih je mednarodna oblikovalska skupnost prepoznala po izjemnem talentu in da je ponosna na delo, ki so ga opravili v preteklem letu.«

Intuitivna uporabniška izkušnja skupaj z znanjem nordijskega oblikovanja je del DNK-ja vsakega telefona Nokia. V celotnem portfelju delujejo enaka načela vrhunske zasnove, ne glede na to, ali je to Nokia 7.2 s svetlobnim diamantnim steklenim hrbtnim delom, Nokia 4.2 s svojo kompaktno velikostjo in zaslonom od roba do roba ali Nokia 800 Tough, ki se ponaša s protizdrsnim premazom in gumiranimi robovi.

Nagrade iF DESIGN™ podeljuje najstarejša neodvisna oblikovalska organizacija na svetu iF International Forum Design GmbH. Žirijo sestavlja 78 neodvisnih strokovnjakov za oblikovanje, pregledali so več kot 7000 prijavljenih del iz 56 držav.

iF DESIGN Awards 2020 je nagradil sledeče telefone Nokia:

Pametni telefoni
• Nokia 7.2
• Nokia 1 Plus

Funkcijski telefoni
• Nokia 105
• Nokia 110
• Nokia 800 Tough
• Nokia 2720 Flip

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki