marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

Nokia objavila poslovne rezultate za drugo četrtletje


21.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je predstavila poslovne rezultate za drugo četrtletje. V tem obdobju so zabeležili dobiček v višini 1,1 milijarde evrov, v enakem obdobju lani pa so imeli 2,8 milijarde evrov dobička.

Manjši dobiček je predvsem posledica lanske predstavitve podjetja Nokia Siemens Networks, kot tudi cena zaprtja obrata v Nemčiji. Analitiki so vseeno napovedovali za 200 milijonov evrov večji dobiček.

Zaradi padanja cen mobilnikov na svetovnem trgu, so je prodaja povečala le za štiri odstotke, čeprav je bilo poslanih kar 21 odstotkov več mobilnikov. »V drugem četrtletju smo videli dober obet za naše storitve in poslovne programe. Verjamemo, da bo naslednji korak rasti povezan predvsem z napravami, ki bodo povezane s temi storitvami,« je povedal Olli-Pekka Kallasvuo, predsednik Nokie.

Nokia je pred kratkim tudi kupila omrežje za druženje Plazes, le-to pa bo pomagal izboljšati storitev Nokia Maps, katera že kaže dobre rezultate po lanskoletni pridobitvi podjetja Navteq.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki