marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Nokia odprla svojo prvo trgovino v Londonu


04.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Uporabniki mobilnih telefonov v Veliki Britaniji se bodo kmalu lahko igrali z vsemi najnovejšimi Nokiinimi mobilnimi telefoni in se podučili o novih storitvah in funkcijah, katere le-te ponujajo, saj Nokia odpira svojo prvo trgovino v Londonu.

Nokiina trgovina na ulici Regent v Londonu, bo kupcem mobilnih telefonov omogočila preizkus najnovejših mobilnikov. Mobilniki bodo prižgani in delujoči, tako da bo lahko uporabnik preizkusil vse funkcije telefona, nad telefoni pa se bodo nahajali LCD zasloni, na katerih se bodo prikazovale informacije, vodiči po telefonu in funkcije le-tega. Poleg vseh Nokiinih mobilnikov, pa si bodo lahko uporabniki v trgovini ogledali tudi prestižno Nokiino znamko mobilnikov, to je Vertu.

Nokiina trgovina v Londonu bo opremljena z LCD zasloni, ki bodo predvajali zvočna in vizualna sporočila in vabili ljudi v trgovino. Stene trgovine bodo iz mlečnega stekla, katerega bodo osvetljevale LED diode v ozadju, za takšno notranjo opremljenost trgovine pa naj bi pri Nokii idejo dobili iz finskih gozdov.

Nove tehnologije in tehnike

»Trgovina bo ponujala visoko kvaliteten odnos do strank in pričarala edinstveno izkušnjo našim strankam,« je dejal Simon Ainslie, upravljalni direktor pri družbi Nokia UK.

»Prva Nokiina trgovina je pionir novih tehnologij in tehnik … V trgovini na ulici Regent bodo uporabniki lahko preizkusili najnovejše Nokiine mobilnike in multimedijske računalnike ter izvedeli vse o novih mobilnih storitvah in tehnologijah v udobnem okolju.«

Prva takšna Nokiina trgovina na svetu se bo odprla v Novembru tega leta na ulici Regent 240 v Londonu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki