marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Nokia objavila finančno poročilo za tretji kvartal 2008


25.10.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je objavila svoje finančno poročilo za tretjo četrtino letošnjega leta. V primerjavi z istim obdobjem v letu 2007, se je dobiček delničarjev zmanjšal, saj je profit za delnico padel iz lanskih 40 eurov na 29 eurov.

Ti prihodki izhajajo iz operativnega profita v vrednosti 1,46 miljarde evrov, kar je enako kot v drugem kvartalu 2008 in za 21 procentov manj kot v istem obdobju lani.

Nokia še poroča, da je bilo v tretjem kvartalu letošnjega leta prodanih 117,8 milijona njenih mobilnikov. To je približno 5 procentna rast prodaje.Kljub temu pa je tržni delež podjetja nekoliko upadel in tako znaša sedaj 38 procentov. Kar se tiče prihodnosti, Nokia v zadnjem kvartalu letošnjega leta pričakuje malce večjo rast industrijskega sektorja in napoveduje rast prodaje za 10,5 %.

Pa še ena novica za konec. Nokia je naznanila, da je v juliju podpisala pogodbo s podjetjem Qualcomm, s katero je pridobila lastništvo nad vsemi patenti omenjenega podjetja. Kupnina ki znaša 1,7 miljarde eurov, bo odplačana v roku naslednjih 15 let.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki