marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Naprave Nokia Nseries dopolnjujejo nove funkcije


01.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je predstavila glasbene izdaje treh žepnih multimedijskih naprav iz palete Nseries – Nokia N70 Music Edition, Nokia N73 Music Edition in Nokia N91 8GB. Paleta naprav Nseries Music Range združuje eleganten videz telefona z naprednimi glasbenimi funkcijami.

Glavne značilnosti so posebne glasbene tipke, nova programska oprema za enostavno sinhronizacijo in upravljanje z glasbeno zbirko ter dodatni pomnilniški prostor – Nokia N91 8GB ponuja trdi disk s kar 8 GB pomnilniškega prostora.

Če sedite na avtobusu ali se sprehajate po mestu – sedaj lahko uživate v glasbi na najbolj enostaven način. Najljubše skladbe so samo eno tipko stran. Povsem enostavno je naložiti skladbe iz CD-ja na telefon prek združljivega računalnika in jih predvajati ter urejati z aplikacijo Nokia Music Manager, ki je del programske opreme Nokia PC Suite.

Nokia N91 8GB: »jukebox« v žepu
Mobilnik Nokia N91 8GB je eden najboljših glasbenih telefonov na tržišču. Dopolnjuje ga trdi disk s 8 GB pomnilniškega prostora, kamor je mogoče shraniti do 6.000 skladb. Posebne namenske glasbene tipke, glasbene slušalke z daljinskim upravljanjem, sinhronizacija s predvajalnikom Windows Media Player in podpora brezžični tehnologiji Bluetooth so ključne lastnosti novega mobilnika, ki je tako postal pravi »jukebox«.

Nokia N73 Music Edition
Mobilnik Nokia N73 Music Edition je napredni multimedijski računalnik s pomnilniškim prostorom do 2 GB, vgrajenimi stereo zvočniki in enostavno sinhronizacijo s predvajalnikom Windows Media Player. Podpira zapise MP3, AAC, AAC+, eAAC+ in WMA. Glasbene funkcije dopolnjuje kamera z ločljivostjo 3,2 milijona pik z optiko Carl Zeiss in samodejno izostritvijo.

Nokia N70 Music Edition
Nova izdaja uspešnega mobilnika Nokia N70 poskrbi, da imate vašo najljubšo glasbo vedno v žepu. Mobilnik ponuja tudi namenske tipke za takojšen dostop do glasbene zbirke in predvajanja le-te.

Omenjeni glasbeni mobilniki bodo na voljo v zadnjem četrtletju tega leta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki