marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Nokia predstavlja novosti pri storitvi Ovi


10.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je v sklopu storitve Ovi.com predstavila novo uporabniško rešitev za sinhronizacijo vsebin »personel information management (PIM)« ter nedavno lansirani aplikaciji »Nokia Ovi Suite« za osebne računalnike in »Files on Ovi« za oddaljeni dostop do raznih vrst dokumentov. Najnovejši elementi Ovija uporabnikom pomagajo pri upravljanju osebnih informacij in različnih medijev preko preprostega in enovitega uporabniškega vmesnika.

»Ljudem želimo približati uporabo storitve Ovi na osebnih računalnikih, spletu in na mobilnih napravah ter jih seznaniti z preprostim načinom priprave varnostnih kopij, sinhronizacije in izmenjave vsebin,« je povedal Jussi Nevanlinna, podpredsednik oddelka za produktni in portfeljni managemnet pri Nokia Services & Software business. »S postopnim vpeljevanjem novih elementov Ovija se pri Nokii nenehno učimo ter glede na povratne informacije obstoječih uporabnikov prilagajamo našo storitev Ovi. Tako lahko nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo in spoznavamo, da uvajanje novosti na trgu ne predstavlja konca, ampak šele začetek razvoja te storitve.«

Zadnja različica spletne storitve Ovi.com je na voljo kot javno objavljena beta verzija, ki ponuja brezplačno sinhronizacijo vašega koledarja, kontaktov, opomb, zapiskov in nalog med mobilnimi napravami Nokia in spletnim mestom www.ovi.com. Uporabniki Ovi.com lahko sedaj ustvarijo spletno dostopne varnostne kopije svojih najpomembnejših informacij in vsebin, do katerih lahko dostopajo in jih urejajo vsakič, ko so povezani s spletom. Pri Nokii so prepričani, da ta novost uporabnikom omogoča še boljšo mobilno izkušnjo, saj sedaj lahko zaščitijo svoje osebne informacije v primeru izgube ali kraje mobilne naprave.

Z uporabo aplikacije za osebne računalnike »Nokia Ovi Suit« lahko preprosto prepišemo datoteke in informacije iz Nokiinih mobilnikov na računalnik – ustvarimo varnostne kopije vsebin, ki so shranjene na mobilnikih Nokia; z uporabo funkcije »povleči in spusti« (drag-and-drop) prenašamo fotografije in video v »Share on Ovi«, storitev za izmenjavo vsebin, ki jo je Nokia lansirala v tem letu.

Rešitev »Files on Ovi« uporabnikom omogoča oddaljen dostop do dokumentov, shranjenih na osebnem računalniku, povezanim s spletom, preko katerekoli mobilne naprave ali računalnika z nameščenim brskalnikom. Poleg tega lahko uporabniki na spletu shranjujejo vsebine in do njih dostopajo z uporabo osebnega hrambenega prostora »Anytime Files«. Storitev je zasnovana na programskih rešitvah in strokovnem znanju, ki so ga v Nokii pridobili preko prevzema podjetja Avvenu decembra 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki