marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Nokia predstavlja novosti pri storitvi Ovi


10.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je v sklopu storitve Ovi.com predstavila novo uporabniško rešitev za sinhronizacijo vsebin »personel information management (PIM)« ter nedavno lansirani aplikaciji »Nokia Ovi Suite« za osebne računalnike in »Files on Ovi« za oddaljeni dostop do raznih vrst dokumentov. Najnovejši elementi Ovija uporabnikom pomagajo pri upravljanju osebnih informacij in različnih medijev preko preprostega in enovitega uporabniškega vmesnika.

»Ljudem želimo približati uporabo storitve Ovi na osebnih računalnikih, spletu in na mobilnih napravah ter jih seznaniti z preprostim načinom priprave varnostnih kopij, sinhronizacije in izmenjave vsebin,« je povedal Jussi Nevanlinna, podpredsednik oddelka za produktni in portfeljni managemnet pri Nokia Services & Software business. »S postopnim vpeljevanjem novih elementov Ovija se pri Nokii nenehno učimo ter glede na povratne informacije obstoječih uporabnikov prilagajamo našo storitev Ovi. Tako lahko nenehno izboljšujemo uporabniško izkušnjo in spoznavamo, da uvajanje novosti na trgu ne predstavlja konca, ampak šele začetek razvoja te storitve.«

Zadnja različica spletne storitve Ovi.com je na voljo kot javno objavljena beta verzija, ki ponuja brezplačno sinhronizacijo vašega koledarja, kontaktov, opomb, zapiskov in nalog med mobilnimi napravami Nokia in spletnim mestom www.ovi.com. Uporabniki Ovi.com lahko sedaj ustvarijo spletno dostopne varnostne kopije svojih najpomembnejših informacij in vsebin, do katerih lahko dostopajo in jih urejajo vsakič, ko so povezani s spletom. Pri Nokii so prepričani, da ta novost uporabnikom omogoča še boljšo mobilno izkušnjo, saj sedaj lahko zaščitijo svoje osebne informacije v primeru izgube ali kraje mobilne naprave.

Z uporabo aplikacije za osebne računalnike »Nokia Ovi Suit« lahko preprosto prepišemo datoteke in informacije iz Nokiinih mobilnikov na računalnik – ustvarimo varnostne kopije vsebin, ki so shranjene na mobilnikih Nokia; z uporabo funkcije »povleči in spusti« (drag-and-drop) prenašamo fotografije in video v »Share on Ovi«, storitev za izmenjavo vsebin, ki jo je Nokia lansirala v tem letu.

Rešitev »Files on Ovi« uporabnikom omogoča oddaljen dostop do dokumentov, shranjenih na osebnem računalniku, povezanim s spletom, preko katerekoli mobilne naprave ali računalnika z nameščenim brskalnikom. Poleg tega lahko uporabniki na spletu shranjujejo vsebine in do njih dostopajo z uporabo osebnega hrambenega prostora »Anytime Files«. Storitev je zasnovana na programskih rešitvah in strokovnem znanju, ki so ga v Nokii pridobili preko prevzema podjetja Avvenu decembra 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki