marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Nokia z novimi oglaševalskimi storitvami


15.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri finski Nokiji so predkratkimi oznanili dve novi oglaševalski storitvi. Prva storitev Nokia Ad Service je usmerjena predvsem k oglaševanju mobilnih storitvev in aplikacij. Druga storitev Nokia Advertising Connector je namenjena za privatne storitve založnikov izven tovarne.

Nokia Ad Service

Storitev izpolnjuje različne tipe oglaševanja: oglaševalce pri razvijanju globalnih mobilnih kampanj, agencije pri mobilnem oglaševanju in pa založnike pri iskanju novih poslovnih modelov. Tipični mediji se pojavljajo v obliki interaktivnih vsebin, kot naprimer veliki reklamni naslovi pri brskljanju po spletu, reklame v aplikacijah in video posnetkih.

Storitev se je že zagnala v Evropi in sicer na interaktivnem marketinškem eventu ad:tech v Parizu.

Nokia Advertising Connector

Druga storitev omogoča mobilnikom dostavo točno določenih oglasov, ki bodo tesno povezani in optimizirani za specifične multimedijske aplikacije, kot je branje digitalnega časopisa, gledanje TV, poslušanje glasbe ali pri gledanju začrtane poti na načrtu.

Finci so omogočili dostop do aplikacije tudi ostalim ne-tovarniškim razvijalcem. S tem so prodajnim ekipam omogočile poseben oglaševalski mobilni kanal. Storitev omogoča tudi model CPA (strošek na dejanje), ki omogoči oglaševanje le tistih oglasov, katere je potrošnik izbral sam.

Ključni del platforme pa je uporaba t.i. easy-to-use poročanja in analitičnih orodij za založnike. Tako bodo slednji lahko upravljali z modelom ROI (povrnitev investicije). Nokia Advertising Connector pa bo tekel v večih pilotih v prihajajočih mesecih. Komercialno bo na voljo do konca leta 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki