marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Telefoni Nokia uradni telefoni v filmu Ni čas za smrt


06.03.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global, dom telefonov Nokia, je uradno naznanil partnerstvo s 25. filmom o Jamesu Bondu Ni čas za smrt. V filmu bo tako predstavljen prvi pametni telefon Nokia 5G, in sicer skupaj z drugimi telefoni znamke Nokia. Čeprav je izid filma odložen na 12. november bodo pri podjetju nadaljevali svoje aktivnosti.

Pred začetkom predvajanja filma v kinematografih bo HMD Global tako 8. marca predstavil prvi vpogled v svoj novi oglas. V njem nastopa Lashana Lynch kot agentka Nomi, oglas pa bo del največje svetovne marketinške kampanje podjetja in predstavlja pametne telefone Nokia kot Edino napravo, ki jo boste kadarkoli potrebovali. Oglas je režirala Amma Asante, prejemnica filmske nagrade bafta, navdih zanj pa je črpala iz filma Ni čas za smrt.

90-sekundni oglas ponuja ekskluziven pogled na pametni telefon Nokia, ki bo kmalu tudi uradno predstavljen. Posnet je na ozadju izrazitega londonskega obrisa, v katerem sta prikazana St. Paul's in The Shard. Agentka Nomi na svoji misiji uporablja vrsto zmogljivosti, ki jih ponuja pametni telefon Nokia.

Predstavitev pametnih telefonov Nokia v filmu Ni čas za smrt je del integrirane marketinške kampanje, ki bo vključevala tako kino kot tudi družbena omrežja, splet, zunanje oglaševanje in maloprodajne aktivnosti. Kampanjo bodo lansirali 8. marca, na mednarodni dan žena.

Agentka Nomi v filmu, ki bo v kinematografe prišel novembra, uporablja vrsto zmogljivosti novega portfelja telefonov Nokia, vključno s prvim telefonom 5G Nokia. Slednji bo v celoti in uradno predstavljen 19. marca, torej še pred prihodom filma v kinematografe. Prikazal bo zavezanost znamke Nokia zagotavljanju vrhunskih, vendar cenovno ugodnih izkušenj vsem.

Drugi v prihodnost usmerjeni telefoni Nokia, ki bodo predstavljeni v filmu, so še Nokia 7.2, ki ima zmogljivo 48MP trojno kamero s tehnologijo Quad Pixel in optiko ZEISS, ter legendarna Nokia 3310. Sodelovanje v filmu tako podjetju HMD Global, domu telefonov Nokia, omogoča, da predstavi svoj status svetovnega ponudnika pametnih telefonov Android in svojo zavezo varnosti, hitrosti in inovacijam ter izpolni zahteve najzahtevnejših potrošnikov na svetu: agentov MI6.

Lashana Lynch je spregovorila tudi o svojih izkušnjah s podjetjem HMD Global: “Moj prvi telefon je v resnici bil Nokia 3210 in dobila sem ga, ko sem bila stara približno deset let. V bistvu je bil to moj pametni telefon iz 90. let. Spreminjanje gumbov in obrazov, medtem ko sem igrala igro Kača, se mi je zdelo nadvse neverjetno! Razvoj pametnih telefonov Nokia od mojega otroštva pa vse do danes je res izjemen. In prav zaradi tega je bilo tudi zelo vznemirljivo igrati agentko Nomi, ki pomaga razkriti nov pametni telefon te legendarne blagovne znamke.”

Amma Asante pojasnjuje: "Vedno me pritegnejo projekti, ki ženske prikazujejo kot močne in intelektualne – scenarij kampanje je bil dobro pripravljen in Nomi predstavlja kot pogumno agentko, ki se upre hudobnežem, in to stori še z zabavnim postranskim humorjem.

Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri HMD Global, pravi: “Z napovedjo, da je izid filma odložen na 12. november, nas čaka vznemirljivo leto čakanja pred njegovo izdajo. Malo umetniških stvaritev, kot je film, postavlja tehnologijo v središče svoje privlačnosti, tako kot to naredi film Ni čas za smrt. Filmska zavezanost inovacijam in kombinacija z neverjetno tehnologijo, vgrajeno v vsak pametni telefon Nokia, zaradi česar so naši telefoni Edine naprave, ki jih boste – tudi agent 00 – kadarkoli potrebovali, je partnerstvo, ki mu je resnično treba posvetiti pozornost."

“Zaupanje, varnost in legendarna kakovostna zasnova so temelji pri vsakem telefonu Nokia, naše vrednote namreč odražajo vrednote filma Ni čas za smrt in vrednote inovativne agentke 00 Nomi. Ponosni smo, da lahko najnovejšo tehnologijo omogočamo dostopno vsem, in veselimo se, da lahko to naredimo tudi skozi naše novo partnerstvo.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki