marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Nokia N97 na prodajnih policah že julija?


07.05.2009
Objavil: Klemen Sterle

Na uradni strani Vodafona so napovedali prihod težko pričakovane Nokie N97 na prodajne police že julija.

Če gre verjeti Vodafonu, oziroma bolj natančno njihovi uradni strani (ki slovi po nekaj ne najbolj natančnih napovedih), bodo novega Nokiinega paradnega konja N97 v Veliki Britaniji ugledali na prodajnih policah že julija. Zainteresirani uporabniki se lahko tudi že registrirajo na uradni Vodafonovi strani in tako prejemajo sveže novice in cedijo sline v zvezi s tem mobilnikom.

N97 bo posedovala enega največjih internih spominov v kategoriji (pametni) mobilni telefon. Govorimo o številki 32 GB, kar pa bomo lahko še dodatno razširili z microSD kartico kapacitete do 16 GB torej skupaj z vgrajenim pomnilnikov do 48 GB. Nekateri se boste sicer vprašali čemu sploh toliko spomina, ampak večina bo najbrž to sprejela z navdušenjem. Nenazadnje lahko tudi mobilnik nadomesti Ipoda ali kakšno drugo multimedijsko napravo.

Veselimo pa se lahko tudi zaslona na dotik, dobre qwerty tipkovnice, ter še marsikaterega bombončka, ki nam ga pripravlja Nokia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki