Nokia N73 ekskluzivno predstavlja mobilno razvedrilo v obliki filma Boter, ki si ga lahko v celoti in v odlični kakovosti ogledajo kar na svojem mobilnem telefonu." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Z Nokio N73 zdaj uživajte v ogledu filma Boter, kjerkoli in kadarkoli


15.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Teleray d.o.o., distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, v sodelovanju s slovenskim mobilnim operaterjem, družbo Mobitel, kupcem večpredstavnostne mobilne naprave Nokia N73 ekskluzivno predstavlja mobilno razvedrilo v obliki filma Boter, ki si ga lahko v celoti in v odlični kakovosti ogledajo kar na svojem mobilnem telefonu.

Ob nakupu mobilnika Nokia N73 iz tehnološko napredne palete telefonov Nokia Nseries v Mobitelovi ponudbi kupci prejmejo brezplačno pomnilniško kartico 256MB miniSD z naloženim filmom Boter.*

Mobilni telefon Nokia N73 je večpredstavnostna naprava z digitalnim fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona točk (2048x1536 točk), optiko Carl Zeiss, mehansko zaklopko in naprednim samodejnim ostrenjem. Svoje uporabnike navdušuje z velikim 6-cm zaslonom in preglednim upravljanjem s seznami skladb, saj je bila ustvarjena tudi za poslušanje glasbe in je tako namenjena v veliki meri vsem filmo- in glasbofilom. Vsi novi lastniki mobilnika Nokia N73, ki bodo telefon v omejeni posebni ponudbi kupili v katerem izmed Mobitelovih prodajnih centrov, bodo deležni mobilnega razvedrila v obliki 175 pretresljivih in sijajnih minut filma Boter.

Film režiserja Francisa Forda Coppole iz leta 1972 pripoveduje zgodbo o vzponu in skorajšnjem padcu enega od sicilijanskih klanov v ZDA, pri čemer mojstrsko prepleta življenjsko zgodbo družine Corleone in prikaz umazanih poslov, v katere je družina vpletena. Film Boter je zbral deset nominacij za nagrado Ameriške filmske akademije in osvojil tri Oskarje, vključno z Oskarjem za Najboljši film. Prav tako je bil po oceni revije Entertainment Weekly deležen lovorike za najboljši film vseh časov. Izmed pikantnih drobtinic iz filma velja omeniti zanimivost, da izraza »mafija«, s katerim mnogi povezujejo film Boter, v scenariju ni moč zaslediti, prav tako pa resnična mafija izraza »boter« vse do izida romana avtorja Maria Puza sploh ni uporabljala.

Imetniki in morebitni kupci mobilnih naprav iz palete Nseries lahko tudi sami izrazijo svoj predlog, kateri film bi si še želeli ogledati na svojem mobilniku, saj na spletni strani www.nokia.si/godfather že zbiramo predloge o nasledniku filma Boter.

*Film Boter je na voljo v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov. Serija mobilnika Nokia N73 s priloženo pomnilniško kartico miniSD s filmom Boter je omejena.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki