marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Nokia bo prodajala mobilnike z naročnino za Nokia Music Store


21.12.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Nokia je najavila "Nokia prihaja z glasbo", prodajni program, ki bo strankam omogočal enoletni neomejen dostop do miljona skladb različnih odličnih avtorjev iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ko se promocijsko leto izteče, lahko seveda stranke vso glasbo brez skrbi obdržijo.

"Namenili smo se, da ustvarimo glasbeno izkušnjo, kakršno ljudje želijo - vsa glasba, ki jo želijo, v obliki neomejenega nalaganja na mobilnik in računalnik," je dejal Anssi Vanjoki, generalni direktor Nokia Multimedia. "Tudi če poslušaš glasbo 24 ur na dan, sedem dni v tednu, bi prebrskal le površino vse glasbe, ki jo ponujamo. Comes with Music izpolnjuje naše sanje, da strankam ponudimo vso glasbo, ki jo hočejo, kjerkoli jo hočejo in hkrati nagradimo ustvarjalce, ki so to glasbo ustvarili."

Program bo štartal v soselovanju z Universal Music Group International, Nokia pa je v dogovorih tudi z ostalimi vodilnimi založbami.
Nokia Music Store je trenutno na voljo le v Veliki Britaniji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki