marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Nokia Lumia 520 na voljo v Sloveniji


10.07.2013
Objavil: Dare Gliha

Od druge polovice julija naprej bo tudi v Sloveniji na voljo Nokia Lumia 520. Priporočena maloprodajna cena z vključenim DDV je 199 evrov, kar pomeni, da gre za najcenejši pametni telefon Nokia z operacijskim sistemom Windows Phone.

Napravo odlikujejo operacijski sistem Windows Phone 8, možnost upravljanja zaslona z rokavicami in vgrajena digitalna leča za še boljše zajete fotografije. Telefon bo na voljo pri operaterjih in ostalih prodajalcih.

Nokia Lumia 520 je bolj zabaven pametni telefon, ki nudi vse, kar uporabnik potrebuje za zabavo in tudi resnejša opravila. Poganja ga procesor 1 GHz dual core in ima operacijski sistem Windows Phone 8. Prek živih ploščic, ki se sprotno osvežujejo na začetnem zaslonu, je uporabnik vedno v stiku z dogajanjem okrog njega. Polne različice programske opreme Outlook, Word, Excel in PowerPoint pa uporabniku omogočajo opravljanje dela tudi izven pisarne. Tudi sinhronizacija naprave z računalnikom je enostavna, saj ima uporabnik na voljo 7 GB brezplačnega prostora v okviru storitve SkyDrive.

Izjemno občutljiv 4-palčni (10,16-centimetrski) zaslon omogoča uporabo naprave z rokavicami ali nohti. Tipkanje, pisanje sporočil in brskanje po spletu je tako lažje in priročnejše kot kdaj koli prej. Vgrajena digitalna leča naredi fotografije, zajete s pametnim telefonom Nokia Lumia 520, še bolj osupljive. Z lečo Cinemagraph je fotografijam namreč mogoče dodati gibanje, medtem ko lahko s funkcijo Smart Shoot uporabnik zajame več fotografij z enim samim klikom. To mu omogoča, da enostavno pride do popolnega posnetka.

Brezplačna glasba in navigacija

Storitev Nokia Mix Radio omogoča poslušanje več kot 150 vnaprej pripravljenih glasbenih seznamov, ki jih je mogoče prednaložiti in poslušati tudi brez internetne povezave. Vsak uporabnik lahko naredi svoj seznam predvajanja, enostavno pa lahko sezname deli še s prijatelji prek socialnih omrežij, po elektronski pošti ali prek kratkega sporočila.

Nokia Lumia 520 omogoča brezplačno navigacijo s pomočjo zemljevidov HERE. Uporabnik samo vtipka lokacijo in zemljevidi HERE poiščejo najhitrejšo pravo pot do cilja. Med vožnjo je na voljo glasovna navigacija »zavoj za zavojem«. Funkcija HERE Transit pa v mestih najde najhitrejši način za doseganje želenega cilja z uporabo javnih prevoznih sredstev, ob tem pa upošteva tudi vozne rede in izračun hoje.

Uporabnik s pametnim telefonom Nokia Lumia 520 dobi cenovno dostopen telefon z obilico brezplačne glasbe in navigacijo. Za pametni telefon pa je na voljo tudi veliko dodatkov, kot sta priročni prenosni polnilec in zvočnik JBL. Nokia Lumia 520 bo na voljo v rumeni, modri, beli in rdeči barvi.

Več o telefonu Nokia Lumia 520.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki