marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Nokia je predstavila pet novih telefonov


26.02.2018
Objavil: Dare Gliha

HMD Global, je določenim novinarjem pred mobilnim kongresom predstavil štiri novosti v svojem portfelju pametnih telefonov in sicer [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-8-sirocco.html]Nokio 8 Sirocco[/url], [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-7-plus.html]Nokio 7 Plus[/url], novo [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-6-2018.html]Nokio 6[/url] in [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-1.html]Nokio 1[/url]. Poleg novih pametnih mobilnikov so obudili tudi [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-nokia-8110.html]Nokio 8110[/url].

HMD Global je v sklopu prizadevanja za čisto, pametno, varno in sodobno Android izkušnjo sporočil, da bo postal prvi globalni partner, ki bo imel celoten nabor naprav v programu Android One družbe Google. Pametni telefoni Nokia so naravna izbira za ta globalni program, in sicer zaradi neomajne zaveze mesečnim varnostnim posodobitvam.

Skupaj z novimi in osupljivimi telefoni Android se vrača tudi prenovljena ikonična Nokia 8110 s podporo za 4G povezovanje na hitro mobilno omrežje, vključuje Google Assistent, Google Maps, Google Search, Facebook in Twitter ter povratek drsne tipkovnice.

Čist, varen, sodoben in z zavezo programu Android One

Trije novi telefoni Nokia, ki so se pridružili družini telefonov Android One, zagotavljajo visoko kakovostno izkušnjo uporabe programske opreme, ki jo je oblikoval Google. Vsak telefon bo skozi čas ostal posodobljen z najnovejšimi AI inovacijami in bo zagotavljal najvišjo možno varnost s strani Googla. S čistim Androidom telefoni Nokia ne prinašajo nepotrebnih sprememb uporabniškega vmesnika ali skritih procesov, ki bi skrajšali življenjsko dobo baterije ali upočasnili telefon. Tako lahko z novim telefonom uživate dlje. Vsak izmed novih telefonov ima omejeno število že nameščenih aplikacij, zato vam je na voljo več pomnilnika, prav tako pa vam prinaša tudi inovacije, s katerimi boste korak pred časom.

Razpoložljivost

Nokia 8 Sirocco bo na voljo v začetku aprila po globalni povprečni maloprodajni ceni od 749 eur.
Nokia 7 Plus bo na voljo v začetku aprila po globalni povprečni maloprodajni ceni od 399 eur.
• Nova Nokia 6 bo na voljo v začetku aprila po globalni povprečni maloprodajni ceni od 279 eur.
Nokia 1 bo na voljo v začetku aprila po globalni povprečni maloprodajni ceni od 85 dolarjev. Xpress maske bodo na voljo po ceni od 7,99 dolarjev.
Nokia 8110 bo na voljo maja po globalni povprečni maloprodajni ceni od 79 eur.

Cene ne vsebujejo davka in popustov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki