marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Nokia je predstavila nov telefon za kitajski trg


23.01.2009
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je v kitajskem mestu Nanjing predstavila model 6208c, ki je novi model, kateri za vnos podatkov uporablja pisalo, popularno imenovano stylus.

Slednji telefon je namenjen predvsem za kitajski trg, saj je touch screen zaslon optimiziran za pisajne kitajskih pismenk in sporočil na najbolj naraven način, to pa je s pisalom. Dizajn pisala, ki je pritrjen na zadnji strani mobilnika je povzet po bambusovih pisalih iz kitajske tradicije, skupaj z barvnim zaslonom, ki malce spominja na črnilnik, še en element iz klasične kitajske kulture in tradicije pa tvorita odlično kombinacijo.

Celoten telefon je narejen iz boljših materialov, na primer zadnja stran je iz nerjavečega jekla. Vse skupaj pa je namenjeno čim lažjemu in udobnejšemu rokovanju z mobilcem. Poleg kitajskega jezika sama naprava podpira še veliko drugih jezikov in pisav.

Nokia 6208c je opremljena z 3,2 megatočkovno kamero, dvojno LED bliskavico, tu pa je tudi štiri kratna digitalna približava, upravljanje s fotoaparatom pa je preprosto in logično. Velik zaslon omogoča lažje pisanje sporočil in brskanje po spletu, pa tudi pregledovanje slik in aplikacij. Telefon prav tako podpira razširjane spomina s SD karticami s kapaciteto do 8 GB, kar bo vsekaor dovolj za mnogo slik, glasbe, video posnetkov in še marsičesa, kar bi si uporabnik zaželel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki