marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Nokia in Microsoft sklenila strateško partnerstvo


14.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Nokia in Microsoft sta predstavila načrte za oblikovanje obsežnega strateškega partnerstva, ki bo z naslonitvijo na njune dopolnjujoče prednosti in znanja ustvarilo nov globalni mobilni ekosistem. Nokia in Microsoft načrtujeta skupen razvoj vodilnih mobilnih izdelkov in storitev, ki bodo uporabnikom, operaterjem in razvijalcem ponudili neprimerljivo izbiro in priložnosti.

Platforma Windows Phone bo tako postala ključen del Nokijine strategije za pametne telefone.

Nekateri poudarki dogovora:

Nokia bo pomagala pri prihodnjem razvoju platforme Windows Phone s svojim znanjem s področja razvoja strojne opreme in jezikovne podpore ter sodelovala pri uveljavljanju platforme na različnih cenovnih in tržnih segmentih ter geografskih področjih. Bing bo poganjal Nokijine storitve za iskanje na Nokijinih napravah in storitvah. Nokijini obsežni dogovori z operaterji o zaračunavanju storitev bodo potrošnikom olajšali nakup storitev Nokia Windows Phone v državah, kjer je uporaba kreditnih kartic majhna.
Pri razvoju aplikacij za naprave Nokia Windows Phone se bodo uporabljala Microsoftova razvojna orodja.

Nokiina trgovina za vsebine in aplikacije bo integrirana s trgovino Microsoft Marketplace, s čimer bo potrošnikom na voljo privlačnejša izkušnja.
Več informacij o partnerstvo med Nokio in Microsoftom je na voljo na spletni strani www.microsoft.com in www.nokia.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki