marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Nokia s foto storitvami tudi pri nas


05.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri finski Nokiji so predstavili popolnoma integrirano mobilno tiskalno storitev. Uporabnikom omogoča naročila tiska fotografij neposredno iz mobilnega telefona. Slike so nato poslane na domači ali prijateljev naslov.

Omenjena storitev pa je dostopa preko galerije v Nokijinih mobilnikih. Preprosto izberete željene slike, vnesete naslov in ostale potrebne informacije, ter kliknete "naroči". Naročilo je posredovarno preko CeWe Color. Natiskane fotografije pa potem prispejo na vnešen naslov.

Plačilne metode vključujejo v večini kreditne kartice, kot tudi druge načine plačevanja. Možno je tudi lokalno plačevanje, vendar vse je odvisno od države do države. Da pa se boste dodobra spoznali z aplikacijo, pa bo vsak nov uporabnik lahko poslal prvih 10 fotografij v tisk popolnoma brezplačno.

Lastniki kompatibilnih mobilnikov iz Nokijine N serije si lahko prenesete potrebno XpressPrint aplikacijo neposredno preko telefona, pod opcijo "download" ali iz spletne strani www.nseries.com/orderprints . Aplikacija je že na voljo in pokriva večino Evropskih držav.

Slike pa si lahko naročite tudi na slovenski spletni strani, kjer boste našli še cenik in pa spletno trgovino: http://asp06.photoprintit.de/microsite/11261/index.php

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki