marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Nokia s foto storitvami tudi pri nas


05.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri finski Nokiji so predstavili popolnoma integrirano mobilno tiskalno storitev. Uporabnikom omogoča naročila tiska fotografij neposredno iz mobilnega telefona. Slike so nato poslane na domači ali prijateljev naslov.

Omenjena storitev pa je dostopa preko galerije v Nokijinih mobilnikih. Preprosto izberete željene slike, vnesete naslov in ostale potrebne informacije, ter kliknete "naroči". Naročilo je posredovarno preko CeWe Color. Natiskane fotografije pa potem prispejo na vnešen naslov.

Plačilne metode vključujejo v večini kreditne kartice, kot tudi druge načine plačevanja. Možno je tudi lokalno plačevanje, vendar vse je odvisno od države do države. Da pa se boste dodobra spoznali z aplikacijo, pa bo vsak nov uporabnik lahko poslal prvih 10 fotografij v tisk popolnoma brezplačno.

Lastniki kompatibilnih mobilnikov iz Nokijine N serije si lahko prenesete potrebno XpressPrint aplikacijo neposredno preko telefona, pod opcijo "download" ali iz spletne strani www.nseries.com/orderprints . Aplikacija je že na voljo in pokriva večino Evropskih držav.

Slike pa si lahko naročite tudi na slovenski spletni strani, kjer boste našli še cenik in pa spletno trgovino: http://asp06.photoprintit.de/microsite/11261/index.php

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki