marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Nokia dosegla prvo zmago v patentni vojni proti podjetju HTC


22.03.2013
Objavil: Dare Gliha

Nokia je v Nemčiji proti HTC-ju sprožila kar 22 tožb, ena izmed njih pa se približuje koncu. Sodišče je namreč odločilo, da HTC uporablja Nokiin patent za varčevanje z baterijo v treh svojih mobilnikih.

Patent se nanaša na varčevanje baterije ko je naprava povezana v omrežje. To je HTC uporabil v treh svojih mobilnih telefonih, vendar pa so vsi trije že izven prodaje, tako da prodaja teh modelov v Nemčiji ni ogrožena.

Nokia je bila z odločitvijo sodišča zadovoljna, v izjavi za javnost pa so zapisali: »Nokia je zadovoljna z razsodbo sodišča. Odločitev sodišča potrjuje kakovost Nokiinega patentnega portfelja.«

HTC po pričakovanjih že pripravlja pritožbo na odločitev in s tem nadaljuje svoj boj za patente tako v Nemčiji, kot na ostalih tržiščih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki