marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Nokia lansirala storitev Comes With Music


06.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Na dogodku Nokia Remix v Londonu in Singapurju je Nokia predstavila svojo digitalno zabavno storitev Comes With Music, ki uporabnikom ponuja edinstven način odkrivanja in uživanja v glasbi. Kupci, ki se bodo odločili za nakup ene izmed naprav z oznako Comes With Music, bodo lahko eno leto neomejeno dostopali, raziskovali in uživali v raznolikem glasbenem katalogu z več kot milijon skladbami mednarodnih in lokalnih izvajalcev.

Po preteku enega leta bodo lahko presneto glasbo obdržali ter tako preizkusili nov pristop, ki bo povsem prevetril njihovo digitalno glasbeno izkušnjo.

"Comes With Music postavlja nova merila vrednosti in udobja za uporabnika. Preostala glasbeno-zabavna industrija pa je že pričela s posnemanjem," je povedal Tero Ojanperä, izvršni podpredsednik in vodja Nokia entertainment and communities business. "Preizkušanje glasbenih predlogov je spontano, ko lahko kupec glasbo nalaga brez da bi pomislil na stroške nakupa albumov in skladb – svoboda in preprostost storitve sta brez primera. Comes With Music omogoča neomejen dostop do milijonov glasbenih vsebin v Nokia Music Store. Le-te pa lahko tudi obdržiš – če bi bilo drugače, to ne bi bila revolucija."

Comes With Music ponuja enoleten neomejen dostop do vseh vsebin v Nokia Music Store, stranke pa lahko tudi obdržijo vso glasbo, ki so jo presnele. Tako lahko tudi po preteku enoletnega obdobja še naprej uživajo v njenem poslušanju. Storitev Comes With Music bo na voljo na vrsti Nokiinih naprav, med drugim tudi na novi napravi Nokia 5800 XpressMusic, ki so jo danes predstavili pri Nokii, ter še na Nokii N95 8GB in Nokii 5310 XpressMusic. Z več kot desetimi milijoni prodanih naprav na globalnem trgu od lanskoletne predstavitve, je Nokia 5310 XpressMusic najbolje prodajan glasbeni mobilni telefon na svetu.

EMI Music se je kot zadnja izmed velikih glasbenih založb pridružila storitvi Comes With Music

"Z lansiranjem Nokiine storitve Comes With Music so glasbeni navdušenci pridobili novo pot za iskanje in uživanje glasbe iz kataloga založbe EMI, na drugi strani pa so tudi naši izvajalci pridobili novo priložnost, da se približajo svojim oboževalcem," je povedal Douglas Merrill, predsednik digital business pri EMI Music. "S spodbujanjem odkrivanja glasbe v inovativnem in uporabniku prijaznem okolju, bo Comes With Music tudi v prihodnje usmerjala razvoj digitalne glasbene industrije."

Preko storitve Comes With Music bo uporabnikom na voljo tudi veliko glasbe, ki jo izdajajo neodvisne glasbene založbe, kot so The Orchard (NASD: ORCD), Beggars Group, IODA, Ministry of Sound, PIAS in Pinnacle. Omenjene družbe so se namreč pridružile Universal Music Group, Sony BMG Music Entertainment and Warner Music Group pri storitvi Comes With Music. Pri Nokii pa so poskrbeli in zavarovali založniške pravice pri založbah CELAS, v imenu EMI Music Publishing, GEMA v imenu Sony/ATV Music Publishing, SACEM v imenu Universal Music Publishing, ter nenazadnje tudi pri založbi MCPS-PRS.

V Nokii načrtujejo, da bodo pričeli s trženjem svoje nove storitve Comes With Music 16. oktobra 2008 v Veliki Britaniji. Posebna izdaja Nokie 5310 XpressMusic Comes With Music pa naj bi po predvidevanjih stala £129.95.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki