marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Zmogljivi mobilnik Nokia C6-01 že pri Mobitelu


25.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel v svoji ponudbi naprednih mobilnikov premierno predstavlja mobitel Nokia C6-01. Ta zmogljiv in eleganten mobitel z zaslonom na dotik je uporabnikom na voljo v Mobitelovi akcijski ponudbi.

Mobitel je kot prvi operater v Sloveniji predstavil zmogljiv mobilni telefon Nokia C6-01 z operacijskim sistemom Symbian^3. To je že tretji mobilnik Nokia z novim operacijskim sistemom Symbian^3 v Mobitelovi ponudbi; predhodna modela sta Nokia N8 in Nokia C7. Za enostavno in pregledno brskanje po menijih in funkcijah poskrbi velik, na dotik občutljiv zaslon. Nemoteno delo izven pisarne zagotovi pregledovalnik dokumentov za Word, Excel, PowerPoint in Adobe Pdf-datoteke, za zabavo in informacije pa Mobitelov megabitni mobilni internet, ki omogoča uporabo elektronske pošte, dostop do spletnih storitev in portalov Planet, Siol.net, Facebook, MySpace, pa tudi storitve Mobilna TV. Uporabnike bo še posebej razveselila kamera, ločljivosti 8 megapik, mobitel Nokia C6-01 pa ima vgrajen tudi kakovosten predvajalnik glasbe in video posnetkov, hkrati pa omogoča snemanje videoposnetkov v HD-ločljivosti. Popotnikom je v pomoč navigacija z brezplačnimi Ovi Zemljevidi za vse regije. Poleg tega se lahko uporabniki za popestritev in personalizacijo mobilnika Nokia C6-01 odločijo za dodatne vsebine, ki jih nudi Ovi trgovina.

Pametni telefon Nokia C6-01 je pri Mobitelu na voljo v črni ali srebrni barvi. In sicer v ponudbi Super in Mega Povezani že za 119 EUR, Opti Povezani in Povezani 55 za 169 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za 199 EUR. Vse cene veljajo ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki