marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Nokia Belle v Sloveniji za prenos na razpolago od 1. marca 2012


27.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Uporabniki novejših mobilnih telefonov Nokia bodo lahko od 1. marca 2012 tudi v Sloveniji posodobili operacijski sistem z najnovejšo različico Nokia Belle. Prenovljeni operacijski sistem prinaša nov uporabniški vmesnik, izboljšano uporabniško izkušnjo in boljše delovanje. Posodobitev pa bo na naprave z operacijskim sistemom Nokia Belle prinesla tudi nabor Microsoftovih aplikacij za izboljšanje učinkovitosti.

Posodobitev Nokia Belle uporabniku prinaša več možnosti za prilagoditev mobilnega telefona kot kadarkoli prej. Novi, večji živi gradniki prikazujejo uporabniku pomembne vsebine neposredno na vse do šest osnovnih zaslonih. Premikanje bližnjic med posameznimi zasloni je povsem preprosto, saj zadostuje že dolg pritisk na ikono in poteg do roba zaslona.

Nov in izboljšan uporabniški vmesnik Nokia Belle vključuje tudi nove foto in video aplikacije, ki omogočajo snemanje videoposnetkov v kakovosti HD s 30 sličicami na sekundo, ter vizualno izboljšan brskalnik za še bolj kakovostno brskanje in gledanje spletnih video vsebin. S posodobitvijo se meniji še dodatno poenostavijo, novost pa je vrstica z obvestili za hitrejše dostopanje do ključnih nastavitev in lastnosti.

S posodobitvijo Nokia Belle bo za prenos dostopen tudi paket brezplačnih aplikacij, združenih pod imenom Microsoft Apps. Te prinašajo nabor Microsoftovih aplikacij za izboljšanje učinkovitosti, združljivih s pametnimi telefoni Nokia. Nove aplikacije dopolnjujejo varnostne in upravljavske funkcije, ki so že na razpolago v Nokia Belle, in za svoje delovanje ne zahtevajo dodatne infrastrukture.

Paket Microsoftovih aplikacij za izboljšanje učinkovitosti vključuje:

• Microsoft OneNote – obogateni zapiski z možnostjo vstavljanja slik. Omogoča sinhronizacijo z aplikacijo Microsoft SkyDrive.
• Microsoft Lync 2010 Mobile – stroškovno učinkovito hipno sporočanje, tele- in videokonference na poti.
• Microsoft Document Connection – pregled vseh dokumentov, shranjenih na mobilnem telefonu, v enotnem pogledu. Vključuje tudi priloge v elektronski pošti in dokumente z lokacij SharePoint 2010.
• Microsoft PowerPoint Broadcast – spremljanje predstavitev, predvajanih na osebnem računalniku, neposredno na mobilnem telefonu

S posodobitvijo Nokia Belle bo na razpolago tudi beta različica najnovejše posodobitve Nokia Zemljevidov, poimenovane Nokia Maps Suite. Ta priročno združuje več samostojnih aplikacij, namenjenih uporabi v Nokia Zemljevidih. Prenovljena različica Zemljevidov prinaša izboljšano in hitrejše delovanje ter nekaj novih funkcij za posamezniku še bolj prilagojeno izkušnjo, enostavnejši dostop do ključnih informacij in še hitrejše iskanje poti do želene destinacije. V paket aplikacij je vključena tudi na lokacijo vezana vremenska napoved in priročni gradnik na osnovnem zaslonu telefona, prenovljeni zemljevidi pa se ponašajo še z zračnimi posnetki visoke ločljivosti.

Nokia Belle predstavlja večjo posodobitev operacijskega sistema in popolnoma novo uporabniško izkušnjo. Zato je za prenos posodobitve mobilni telefon treba povezati z osebnim računalnikom, na katerem je že nameščen Nokia Suite (v različici 3.3 ali novejši). Nokia Belle bo na voljo za mobilne telefone Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500 in Nokia Oro.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki