marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Nokia 5800 XpressMusic kmalu na prodajnih policah


13.12.2008
Objavil: Aleš Poljak

Nokia je naznanila, da se je razpošiljanje nove Nokie 5800 XpressMusic začelo. In sicer v Španiji, Finski, Rusiji, Indiji in po ostalih izbranih državah. Prav tako naj bi se kmalu začelo globalno razpošiljanje.

Novo Nokio 5800 XpressMusic poganja Nokiin 5. generacijski operacijski sistem S60, kateri ima podporo za zaslone, ki so občutljivi na dotik. Vgrajen ima velik 3,2 na dotik občutljiv zaslon in 3,2 megapixlov občutljivo kamero z dvojno LED bliskavico in avtomatskim ostrenjem slike. To pa ni le dober glasbeni predvajalnik, zato skrbita še vgrajena WIFI in GPS. Poleg prostora za microSD kartico ima tudi standardni 3,5 mm vtikač za slušalke.

Točna cena za enkrat še ni znana. Znano je, da se bodo cene razlikovale glede na področje, saj bodo določeni aparati vključeni v ''Comes with Music'' pobudo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki