Teleray, ki je distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, je v sodelovanju z Mobitelom pripravil posebno glasbeno ponudbo za vse kupce glasbenega mobilnika Nokia 5200. Ob nakupu omenjenega mobilnika na kateremkoli Mobitelovem prodajnem mestu lahko kupec izbira med štirimi različnimi brezplačnimi glasbenimi kompilacijami, ki so naložene na pomnilniško kartico microSD." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Pomnilniške kartice kot darilo ob nakupu mobitela Nokia 5200


19.04.2007
Objavil: Thomas Bergant

Teleray, ki je distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, je v sodelovanju z Mobitelom pripravil posebno glasbeno ponudbo za vse kupce glasbenega mobilnika Nokia 5200. Ob nakupu omenjenega mobilnika na kateremkoli Mobitelovem prodajnem mestu lahko kupec izbira med štirimi različnimi brezplačnimi glasbenimi kompilacijami, ki so naložene na pomnilniško kartico microSD.

Glasbeni mobilnik Nokia 5200 ponuja svojim uporabnikom posebne glasbene funkcije, kot so tipka za hiter dostop do predvajalnika MP3, enostavno nalaganje glasbe in urejanje glasbene zbirke ter vtič za slušalke, ki poskrbijo za priročno poslušanje glasbe. Nokia je v sodelovanju z Mobitelom še dopolnila glasbeno ponudbo mobitela Nokia 5200, saj vsak kupec prejme brezplačno pomnilniško kartico microSD 256 MB, na kateri so prednaložene skladbe slovenskih glasbenih zvezd.

Kupci bodo nedvomno lahko našli nekaj primernega svojemu okusu, saj lahko izbirajo med štirimi različnimi zvrstmi glasbe, in sicer: Urbano, Popularno, Plesno in Zabavno. Kompilacija z urbano glasbo ponuja izvajalce, kot so Siddharta, Nikolovski, 6pack Čukur, Dan D in Tabu. Ljubitelji popa bodo lahko na mobitelu poslušali izvajalce, kot so Jan Plestenjak, Rebeka Dremelj, Eva in Alya, vsi, ki imajo radi plesno glasbo, bodo zaplesali ob priredbah Jadranke Juras, Špelce, Mance Špik, Nuše Derenda, za poskočne zabavne ritme pa bodo poskrbeli Saša Lendero, Atomic Harmonic, Turbo Angels in drugi.
Vsaka kompilacija ponuja enajst priljubljenih skladb posamezne zvrsti, kot poseben bonus pa je vsaki dodana tudi skladba Holly Dolly, ki je v zadnjem času postala mobilni hit.

Mobilnik Nokia 5200 poleg glasbenih značilnosti ponuja številne druge priročne lastnosti in funkcije: drsni mehanizem za priročno odpiranje, kamero s 4-kratno povečavo in možnostjo snemanja v panoramskem načinu, zaslon v velikosti 128 x 160 pik in s podporo 262.144 barvam, možnost povezovanja prek brezžične tehnologije Bluetooth, IR in priključka USB. S pomočjo dodatne brezplačne pomnilniške kartice microSD se pomnilniški prostor mobitela poveča do 256 MB za dodatne vsebine, kot so glasba, fotografije ali video posnetki.

Ob nakupu mobilnika Nokia 5200 lahko kupec sodeluje tudi v nagradni igri Nokia SMS kluba in prejme privlačno darilo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki