marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Pomnilniške kartice kot darilo ob nakupu mobitela Nokia 5200


19.04.2007
Objavil: Thomas Bergant

[url=http://www.teleray.si]Teleray[/url], ki je distributer družbe [url=http://www.nokia.si]Nokia Corporation[/url] za Slovenijo, je v sodelovanju z Mobitelom pripravil posebno glasbeno ponudbo za vse kupce glasbenega mobilnika [url=http://www.mobile.si/gsm/nokia-5200.html]Nokia 5200[/url]. Ob nakupu omenjenega mobilnika na kateremkoli Mobitelovem prodajnem mestu lahko kupec izbira med štirimi različnimi brezplačnimi glasbenimi kompilacijami, ki so naložene na pomnilniško kartico microSD.

Glasbeni mobilnik Nokia 5200 ponuja svojim uporabnikom posebne glasbene funkcije, kot so tipka za hiter dostop do predvajalnika MP3, enostavno nalaganje glasbe in urejanje glasbene zbirke ter vtič za slušalke, ki poskrbijo za priročno poslušanje glasbe. Nokia je v sodelovanju z Mobitelom še dopolnila glasbeno ponudbo mobitela Nokia 5200, saj vsak kupec prejme brezplačno pomnilniško kartico microSD 256 MB, na kateri so prednaložene skladbe slovenskih glasbenih zvezd.

Kupci bodo nedvomno lahko našli nekaj primernega svojemu okusu, saj lahko izbirajo med štirimi različnimi zvrstmi glasbe, in sicer: Urbano, Popularno, Plesno in Zabavno. Kompilacija z urbano glasbo ponuja izvajalce, kot so Siddharta, Nikolovski, 6pack Čukur, Dan D in Tabu. Ljubitelji popa bodo lahko na mobitelu poslušali izvajalce, kot so Jan Plestenjak, Rebeka Dremelj, Eva in Alya, vsi, ki imajo radi plesno glasbo, bodo zaplesali ob priredbah Jadranke Juras, Špelce, Mance Špik, Nuše Derenda, za poskočne zabavne ritme pa bodo poskrbeli Saša Lendero, Atomic Harmonic, Turbo Angels in drugi.
Vsaka kompilacija ponuja enajst priljubljenih skladb posamezne zvrsti, kot poseben bonus pa je vsaki dodana tudi skladba Holly Dolly, ki je v zadnjem času postala mobilni hit.

Mobilnik Nokia 5200 poleg glasbenih značilnosti ponuja številne druge priročne lastnosti in funkcije: drsni mehanizem za priročno odpiranje, kamero s 4-kratno povečavo in možnostjo snemanja v panoramskem načinu, zaslon v velikosti 128 x 160 pik in s podporo 262.144 barvam, možnost povezovanja prek brezžične tehnologije Bluetooth, IR in priključka USB. S pomočjo dodatne brezplačne pomnilniške kartice microSD se pomnilniški prostor mobitela poveča do 256 MB za dodatne vsebine, kot so glasba, fotografije ali video posnetki.

Ob nakupu mobilnika Nokia 5200 lahko kupec sodeluje tudi v nagradni igri Nokia SMS kluba in prejme privlačno darilo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki