marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Nike+ prihaja na iPhone


05.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Na spletu se je pojavilo nekaj slik dolgo pričakovane aplikacije Nike+ za iPhone. Do sedaj so navdušeni tekači lahko svoj iPod skupaj s posebnim senzorjem, ki se namesti na športni copat, uporabljali za trening, za dodatno motivacijo pa je vedno skrbela glasba, ki je naložena na iPod.

Sedaj, ko aplikacija Nike+ prihaja na iPhone, pa se poraja mnogo vprašanj, predvsem o samem delovanju. Zaenkrat ni znano, ali bo aplikacija za delovanje uporabljala GPS ali akcelometer, ki bi zamenjala dodaten senzor za športni copat. Poraja se tudi varnostno vprašanje, saj če lahko telefon informacije posreduje preko 3G povezave, bi lahko tudi preprosto locirali uporabnika tega sistema.

Veliko vprašanje je tudi predvajanje glasbe preko aplikacije. Trenutni sistem v Nike+ namreč prekine glasbo za podatek o tekačevem napredku, iPhone pa trenutno ne dovoljuje poseganja v njegove procese. Vendar pa bi glede na dosedanje sodelovanje Appla in Nike-a ta aplikacija lahko bila izjema.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki