marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

Nič ne bo z Androidom 5 na Galaxy K zoom


17.08.2015
Objavil: Mitja Zupančič

Lastniki Galaxya K zoom so dolgo časa čakali informacijo, ali bo njihov mobilnik moč nadgraditi na Android 5.0 Lollipop.

Mobilnik je bil izdan lani, nameščeno ima različico operacijskega sistema 4.4.2 (KitKat), a žal posodobitve na "liziko" ne bo. Novico so preko tviterja potrdili na SamsungMobileUK. O podrobnostih niso pisali.

Podobno kot predhodnik (Galaxy S4 zoom) je Galaxy K zoom običajni mobilnik s strojno opremo kompaktne kamere. Vsebuje 20,7 MP kamero z 1/2.3 BSI CMOS tipalom, 10x približavo 24-240mm ter F3.1-6.3 zoom lečo z optično stabilizacijo.

Kar se tiče "mobilnega" dela, je tu Exynos 5 Hexa nabor čipovja, 4,8 palčni zaslon, ločljivosti 1280x720 točk, 2 GB pomnilnika, 8 GB razširljivega notranjega pomnilnika in 2430 mAh baterijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki