marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Nexus 7 prejel nagrado za najboljšo tablico


01.03.2013
Objavil: Thomas Bergant

Tablica Nexus 7 je na sejmu Mobile World Congress, ki pravkar poteka v Barceloni, prejela nagrado za najboljšo mobilno tablico (Best Mobile Tablet) in tako postala tudi prva tablica s tem nazivom, saj so to kategorijo naprav na dogodku Global Mobile Awards uvedli šele letos.

Žirija je podelitev nagrade tablici Nexus 7, ki je opremljena z blagovnima znamkama Google in ASUS, utemeljila takole: "Gre za tablico, ki je 7-palčne tablice utrdila med uporabniki, saj nudi idealno razmerje med zmogljivostmi in prenosljivostjo. Gre za zelo vsestranski izdelek."

Tablica Nexus 7 je opremljena s štirijedrnim procesorjem NVIDIA Tegra 3, ki deluje s taktom 1,2 GHz. Nameščeni operacijski sistem Android 4.2 je najnovejša različica te priljubljene mobilne platforme. Pred nagrado Global Mobile Awards je tablica Nexus 7 prejela tudi prestižni nagradi revije T3 za najboljšo tablico in najboljši digitalni pripomoček leta 2012.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki