marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Nextbit pričel sprejemati prednaročila za njihov pametni mobilnik Robin


26.10.2015
Objavil: Dare Gliha

Nextbit sedaj sprejema prednaročila za njihov oblačni pametni mobilnik Robin. Cena v prednaročilu bo 399 dolarjev, prvi kupci pa ga bodo prejeli februarja prihodnje leto.

Robin je prvi pametni telefon, ki na inovativen način skrbi za razporejanje notranjega pomnilnika. To praktično pomeni, da vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora na mobilniku. Vse pomembne zadeve bodo na voljo na mobilniku, tiste malo manj pa bodo prenesene v oblak in na voljo na zahtevo. Nextbit vsakemu uporabniku namenja 100 GB oblačnega prostora, če pa se pokaže, da bo potreba višja, pa dodatnega prostora ne bodo zaračunali.

Podjetje, ki ga vodijo bivši zaposleni HTCja in Googla je sredstva za zagon proizvodnje zbralo na Kickstarterju, skupno pa so do prejšnjega meseca pridobili 1,36 milijona sredstev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki