marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

NBC Sports z novim igrami za mobilnike


30.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

NBC Sports in Abandon Mobile sta najavila tri nove igre za mobilnike NBC Sports za več kot 125 tipov mobilnikov preko vseh večjih ponudnikov v prvem četrtletju leta 2006.

Naslovni iger – prve tri so Bode Miller Alpine Racing, NBC Sports Speed Skating in NBC Sports Figure Skating – so rezultat dogovora med NBC Sports in Abandon Mobile.

"Ideja je bila narediti igre, kjer bodo ljudje vsepovsod domači z njimi," je povedal Jamie Ottilie, podpredsednik Abandon Mobile. "Medtem, ko se dolgočasiš in igraš igre z mobilnikom, vedno iščeš kaj zabavnega in znanega."

V Bode Miller Alpine Racing bomo poizkušali obvladati slalom, veleslalom in smuk. V NBC Sports Speed Skating pa bomo poizkušali postati svetovni prvaki v drsanju na letu z nasprotniki v treh hitrostnih drsanjih. Za tiste, ki pa ste vedno sanjali izvesti trojno salto ali tisti popolni dvojni obrat, pa bo prav prišla igra NBC Sports Figure Skating. V igri koreografskih in težkih potez drsanja bomo poizkušali ujeti bistvo enega najbolj popularnih športov.

Dodatne igre NBC Sports pa bodo dosegljive kasneje v letu 2006, vključno z NBC Sports Heads-Up Poker in Golf Skills Challenge.

Abandon Mobile je nov podvig družbe AEGF, kjer je nastalo tudi partnerstvo med Abandon Entertainment in GF Capital Management & Advisors.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki