marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

NBC Sports z novim igrami za mobilnike


30.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

NBC Sports in Abandon Mobile sta najavila tri nove igre za mobilnike NBC Sports za več kot 125 tipov mobilnikov preko vseh večjih ponudnikov v prvem četrtletju leta 2006.

Naslovni iger – prve tri so Bode Miller Alpine Racing, NBC Sports Speed Skating in NBC Sports Figure Skating – so rezultat dogovora med NBC Sports in Abandon Mobile.

"Ideja je bila narediti igre, kjer bodo ljudje vsepovsod domači z njimi," je povedal Jamie Ottilie, podpredsednik Abandon Mobile. "Medtem, ko se dolgočasiš in igraš igre z mobilnikom, vedno iščeš kaj zabavnega in znanega."

V Bode Miller Alpine Racing bomo poizkušali obvladati slalom, veleslalom in smuk. V NBC Sports Speed Skating pa bomo poizkušali postati svetovni prvaki v drsanju na letu z nasprotniki v treh hitrostnih drsanjih. Za tiste, ki pa ste vedno sanjali izvesti trojno salto ali tisti popolni dvojni obrat, pa bo prav prišla igra NBC Sports Figure Skating. V igri koreografskih in težkih potez drsanja bomo poizkušali ujeti bistvo enega najbolj popularnih športov.

Dodatne igre NBC Sports pa bodo dosegljive kasneje v letu 2006, vključno z NBC Sports Heads-Up Poker in Golf Skills Challenge.

Abandon Mobile je nov podvig družbe AEGF, kjer je nastalo tudi partnerstvo med Abandon Entertainment in GF Capital Management & Advisors.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki