marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Preko 200 prijav na natečaj M:Windows Phone 7


19.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Nagradni natečaj M:Windows Phone 7 je k sodelovanju privabil številne slovenske razvijalce. Nanj se je prijavilo 130 razvijalcev, ki so skupno oddali kar 218 prijav. Največ prijav je na področju informativnih vsebin, z manjšim zamikom sledijo zabavne in nato še poslovne aplikacije.

V petek, 11. 2. 2011, se je iztekel rok za prijavo na natečaj M:Windows Phone 7, ki ga organizirata družbi Microsoft Slovenija in Mobitel. Odziv na natečaj je bil izjemen, saj se je prijavilo kar 130 razvijalcev. Ti so skupaj na natečaj M:Windows Phone 7 oddali kar 218 prijav, od tega več kot dve tretjini prijav predstavljajo koncepti aplikacij, medtem ko preostala tretjina zajema ideje za razvoj aplikacij, ki se prav tako potegujejo za nagrado, mobitel Windows Phone 7. Prijave so dokaj enakomerno razporejene med posamezne kategorije natečaja. Nekoliko več je prijav v kategoriji informativnih vsebin, sledijo zabavne in nato poslovne aplikacije.

V okviru natečaja M:Windows Phone 7 bodo za razvijalce, sodelujoče v natečaju, v naslednjem tednu potekale delavnice o razvoju za pametne mobilne telefone Windows Phone 7. Rok za oddajo aplikacij je 25. marec 2011, saj bo aprila potekalo spletno glasovanje uporabnikov. Glede na rezultate spletnega glasovanja le-teh bodo nato avtorjem najbolj priljubljenih aplikacij v posamezni kategoriji (informativne vsebine, zabavne in poslovne aplikacije) podarjeni štirje mobilni telefoni Windows Phone 7.

Strokovna žirija bo nato maja 2011 med vsemi prijavljenimi aplikacijami izbrala še tri najboljše. Razvijalec prvouvrščene aplikacije bo prejel 5.000 evrov, drugouvrščene 2.000 in tretjeuvrščene 1.000 evrov. Hkrati bodo vsi sodelujoči razvijalci z delujočimi aplikacijami imeli možnost sodelovati na regijskem natečaju z nagradnim skladom 25.000 evrov.

Informacije o poteku nagradnega natečaja M:Windows Phone 7 so na voljo na Mobitelovem spletnem mestu Tehnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki