marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

članki

Naslednje leto morda ne bo ure Apple Watch Ultra 3


08.11.2023
Objavil: Dare Gliha

Nedolgo nazaj je bila uradno predstavljena ura Apple Watch Ultra 2, eno leto po svoji predhodnici, originalni Ultri. Glede na to lahko pričakujemo, da bo ura Apple Watch Ultra 3 napovedana skupaj z generacijo iPhone 16 septembra 2024.

To bi bila logična predpostavka, vendar se je izkazalo, da je morda dejansko napačna. Znani analitik dobavne verige družbe Apple Ming-Chi Kuo namreč meni, da podjetje še ni začelo z delom na naslednji uri Apple Watch Ultra, kar je slab znak.

Po njegovih besedah je to "nenavadno" glede na to, kako dolg je razvojni cikel. Predvidevamo, da to pomeni, da so lani ob tem času že delali na uri Ultra 2. Če Apple do decembra ne bo začel razvijati ure Ultra 3, je po Kuojevih besedah "skoraj potrjeno", da leta 2024 ne bomo videli nove ure Apple Watch Ultra.

Kuo domneva, da bi to lahko bilo posledica tega, da Apple potrebuje več časa za razvoj "inovativnih funkcij za upravljanje zdravja", zagotovitev "možnosti izdelave novih funkcij" in odpravo težav, povezanih s proizvodnjo mikrosvetlobe LED.

Brez izida ure Ultra 3 leta 2024 se pričakuje, da se bodo pošiljke serije Ultra naslednje leto zmanjšale za približno 20-30 % v primerjavi z letom 2023, celotne pošiljke ure Apple Watch pa se bodo naslednje leto zmanjšale za približno 10 % v primerjavi s tem letom, na skupno približno 35 milijonov enot.

Seveda gre večinoma za špekulacije, čeprav prihajajo iz zanesljivega vira. Apple ima namreč še približno mesec dni časa, da začne razvijati naslednjo uro Ultra, da bi lahko ujel običajno okno za začetek prodaje, zato je še ne izključite popolnoma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki