marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Naslednje leto morda ne bo ure Apple Watch Ultra 3


08.11.2023
Objavil: Dare Gliha

Nedolgo nazaj je bila uradno predstavljena ura Apple Watch Ultra 2, eno leto po svoji predhodnici, originalni Ultri. Glede na to lahko pričakujemo, da bo ura Apple Watch Ultra 3 napovedana skupaj z generacijo iPhone 16 septembra 2024.

To bi bila logična predpostavka, vendar se je izkazalo, da je morda dejansko napačna. Znani analitik dobavne verige družbe Apple Ming-Chi Kuo namreč meni, da podjetje še ni začelo z delom na naslednji uri Apple Watch Ultra, kar je slab znak.

Po njegovih besedah je to "nenavadno" glede na to, kako dolg je razvojni cikel. Predvidevamo, da to pomeni, da so lani ob tem času že delali na uri Ultra 2. Če Apple do decembra ne bo začel razvijati ure Ultra 3, je po Kuojevih besedah "skoraj potrjeno", da leta 2024 ne bomo videli nove ure Apple Watch Ultra.

Kuo domneva, da bi to lahko bilo posledica tega, da Apple potrebuje več časa za razvoj "inovativnih funkcij za upravljanje zdravja", zagotovitev "možnosti izdelave novih funkcij" in odpravo težav, povezanih s proizvodnjo mikrosvetlobe LED.

Brez izida ure Ultra 3 leta 2024 se pričakuje, da se bodo pošiljke serije Ultra naslednje leto zmanjšale za približno 20-30 % v primerjavi z letom 2023, celotne pošiljke ure Apple Watch pa se bodo naslednje leto zmanjšale za približno 10 % v primerjavi s tem letom, na skupno približno 35 milijonov enot.

Seveda gre večinoma za špekulacije, čeprav prihajajo iz zanesljivega vira. Apple ima namreč še približno mesec dni časa, da začne razvijati naslednjo uro Ultra, da bi lahko ujel običajno okno za začetek prodaje, zato je še ne izključite popolnoma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki