marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

Naslednje leto morda ne bo ure Apple Watch Ultra 3


08.11.2023
Objavil: Dare Gliha

Nedolgo nazaj je bila uradno predstavljena ura Apple Watch Ultra 2, eno leto po svoji predhodnici, originalni Ultri. Glede na to lahko pričakujemo, da bo ura Apple Watch Ultra 3 napovedana skupaj z generacijo iPhone 16 septembra 2024.

To bi bila logična predpostavka, vendar se je izkazalo, da je morda dejansko napačna. Znani analitik dobavne verige družbe Apple Ming-Chi Kuo namreč meni, da podjetje še ni začelo z delom na naslednji uri Apple Watch Ultra, kar je slab znak.

Po njegovih besedah je to "nenavadno" glede na to, kako dolg je razvojni cikel. Predvidevamo, da to pomeni, da so lani ob tem času že delali na uri Ultra 2. Če Apple do decembra ne bo začel razvijati ure Ultra 3, je po Kuojevih besedah "skoraj potrjeno", da leta 2024 ne bomo videli nove ure Apple Watch Ultra.

Kuo domneva, da bi to lahko bilo posledica tega, da Apple potrebuje več časa za razvoj "inovativnih funkcij za upravljanje zdravja", zagotovitev "možnosti izdelave novih funkcij" in odpravo težav, povezanih s proizvodnjo mikrosvetlobe LED.

Brez izida ure Ultra 3 leta 2024 se pričakuje, da se bodo pošiljke serije Ultra naslednje leto zmanjšale za približno 20-30 % v primerjavi z letom 2023, celotne pošiljke ure Apple Watch pa se bodo naslednje leto zmanjšale za približno 10 % v primerjavi s tem letom, na skupno približno 35 milijonov enot.

Seveda gre večinoma za špekulacije, čeprav prihajajo iz zanesljivega vira. Apple ima namreč še približno mesec dni časa, da začne razvijati naslednjo uro Ultra, da bi lahko ujel običajno okno za začetek prodaje, zato je še ne izključite popolnoma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki