marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

"Naravno" polnjenje vašega mobilnika


11.01.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Družba ModeLabs Group, poznana tudi po personalizaciji mobilnikov, je predstavila tri konceptne telefone, ki se lahko sami od sebe polnijo. Vsak od treh mobilnikov reciklira solarno ali kinetično energijo, ki ga obdaja. Vsak premik, ki je povezan z mobilnostjo izdelka se transformira v električno energijo.

Oddelek za dizajn in inovacije pri omenjeni družbi je izdelal 3 ekološke mobilne koncepte. Vsak koncept ustreza drugačnim življenskim slogom in načinom uporabe.

Model YoYo:

Prvi izmed modelov se zelo praktično nosi kar okoli vratu. Pri tem pa začne po zaslugi posebnih celic in nihala na zadnji strani uporabljati solarno in kinetično energijo. Omenjeni hibridni energijski koncept omogoča mobilniku neprekinjeno samopolnenje.

Model U-Turn:

Mobilnik ima vgrajeno ergonomično in uporabniku prijazno azerty tipkovnico. Tako bodo profesionalci med potjo lažje pošiljali svojo elektronsko pošto. Zadeva obnavlja energijo tudi pri odpiranju in zapiranju tipkovnice.

Model The Runaway:

Športniki in športnice pa lahko ta model mobilnika namestijo na njihovo športno opremo (zapestnica, gorsko kolo, fitnes oprema, itd) ali pa ga nosijo kar na zapestju. Mobilnik reciklira svoje premike v energijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki