marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Bomo 17. marca dočakali napoved nove verzije iPhone OS 3.0?


12.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

V javnost so "pricurljale" novice, da naj bi Apple kmalu predstavil novo verzijo svojega operacijskega sistema za mobilnike imenovanega iPhone OS 3.0. V koledarju si lahko že danes zabeležite datum 17. marec 2009 ob 10:00 uri dopoldan po standardnem pacifiškem času (PST), kar pomeni, da naj bi to pri nas lahko spremljali bolj proti večeru.

Takrat naj bi se na Applovem dogodku za razvijalce obelodanilo več informacij o novi verziji in naj bi razvijalcem dali na voljo novo verzijo razvojnega orodja (SDK). Pri Applu pravijo, da naj bi takrat razkrili prihodnost projekta "iPhone".

Po pisanju nekaterih virov blizu Apple-a, naj bi nova verzija iPhone OS-a imela podporo za pošiljanje in prejemanje večpredstavnostnih (MMS) sporočil, povezovanje preko brezžične modrozobe tehnologije (bluetooth) in podporo funkciji prilepi in spusti (copy/paste). Sicer so zaenkrat to bolj kot ne ugibanja, do 17. marca pa ni več tako zelo daleč. Žal bomo morali potem na dejanski izid nove verzije operacijskega sistema še počakati nekaj mesecev in po dosedanjih izkušnjah lahko rečem, da bo to verjetno nekje v začetku poletja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki