marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

Napaka na zaslonu iPhona 14 Pro bo odpravljena s posodobitvijo programske opreme


14.01.2023
Objavil: Dare Gliha

Vse več uporabnikov telefona iPhone 14 Pro poroča o nenavadni težavi s prikazom pri zagonu ali odklepanju naprave. Na zaslonu se pojavijo zelene in rumene vodoravne črte, ki pozneje med postopkom zagona izginejo, tako da ne škodujejo uporabniški izkušnji v celoti, če sploh.

Zdaj je Apple potrdil težavo in obljubil, da bo kmalu izdal posodobitev programske opreme, ki jo bo odpravila. Popravek lahko pričakujemo kot del prihajajočega manjšega popravka ali z operacijskim sistemom iOS 16.3, ki ga trenutno testirajo Apple in člani javnega programa beta.

Omeniti velja, da Applov odgovor ni uraden in so ga ljudje, ki so seznanjeni z zadevo, opazili v internih zapiskih. O težavi so prvič poročali prejšnji mesec, zato je Apple s svojim odzivom precej hiter. Upajmo le, da bo naslednja različica programske opreme to odpravila.

Kako izgleda napaka je objavil uporabnik u/1LastOutlaw na forumu reddit.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki