marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple v Evropi pričel s prodajo obnovljenih modelov iPhone 13
06.02.2023

Apple je pričel prodajati obnovljene modele iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji in Španiji. To je prvič, da so ti specifični telefoni v teh državah na voljo v Applovi spletni trgovini v okviru programa Certified Refurbished.

slikaIDC: Trg pametnih telefonov v Q4 2022 doživel neverjeten 18,3-odstotni padec
03.02.2023

IDC Smartphone Tracker je poročal o precej podpovprečnih podatkih o svetovnih dobavah pametnih telefonov v četrtem četrtletju leta 2022, saj se je trg zmanjšal za 18,3 % na 300,3 milijona dobav. Vseh pet glavnih blagovnih znamk se je v primerjavi s 4. četrtletjem 2021 soočilo z dvomestnim upadom na letni ravni, skupna številka pa predstavlja največji četrtletni upad.

slikaHuawei predstavlja rezultate raziskave nakupnih navad
01.02.2023

Huawei predstavlja poročilo o vpogledu v trg pametnih ur. Poročilo predstavlja ugotovitve in ponuja poglobljen vpogled v vedenje strank in tržne namere ob nakupu osebnih nosljivih naprav. Sklepi v poročilu temeljijo na različnih študijah, ki jih je Huawei izvedel interno in v sodelovanju z uglednimi raziskovalnimi inštitucijami: Ipsos Poljska, Pollster in GfK.

slikaHONOR bo na mobilnem kongresu v Barceloni predstavil nove mobilnike
31.01.2023

Iz podjetja HONOR so sporočili, da bodo na letošnjem sejmu MWC v Barceloni predstavili najnovejša premijska mobilna telefona HONOR, zložljivi pameti telefon HONOR Magic Vs in serijo HONOR Magic5.

članki

Napaka na zaslonu iPhona 14 Pro bo odpravljena s posodobitvijo programske opreme


14.01.2023
Objavil: Dare Gliha

Vse več uporabnikov telefona iPhone 14 Pro poroča o nenavadni težavi s prikazom pri zagonu ali odklepanju naprave. Na zaslonu se pojavijo zelene in rumene vodoravne črte, ki pozneje med postopkom zagona izginejo, tako da ne škodujejo uporabniški izkušnji v celoti, če sploh.

Zdaj je Apple potrdil težavo in obljubil, da bo kmalu izdal posodobitev programske opreme, ki jo bo odpravila. Popravek lahko pričakujemo kot del prihajajočega manjšega popravka ali z operacijskim sistemom iOS 16.3, ki ga trenutno testirajo Apple in člani javnega programa beta.

Omeniti velja, da Applov odgovor ni uraden in so ga ljudje, ki so seznanjeni z zadevo, opazili v internih zapiskih. O težavi so prvič poročali prejšnji mesec, zato je Apple s svojim odzivom precej hiter. Upajmo le, da bo naslednja različica programske opreme to odpravila.

Kako izgleda napaka je objavil uporabnik u/1LastOutlaw na forumu reddit.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki