marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Najzmogljivejša serija Samsung Galaxy Note v prodaji tudi v Sloveniji


24.08.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung je sporočil, da sta od petka pri pooblaščenih Samsung partnerjih v prodaji Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra. Visokozmogljivi Galaxy Note20 Ultra je zasnovan za vse ljubitelje, ki želijo večjo zmogljivost in več produktivnosti, medtem ko Galaxy Note20 predstavlja vse, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro.

»Galaxy Note je že utrdil svoj status pametnega telefona z vrhunsko zmogljivostjo. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov nudi vse, kar uporabniki pričakujejo, želijo in ljubijo pri Note pametnih telefonih,« je izpostavil Bernard Purkart, vodja oddelka za mobilno telefonijo pri Samsung Slovenija in dodal: »Samsung naprave in storitve so vedno zasnovane tako, da izboljšajo produktivnost, nudijo več zabave, hkrati pa omogočajo, da se posvečamo stvarem in ljudem, ki jih imamo radi. Galaxy Note20 pametni telefoni omogočajo še izboljšane izkušnje, saj omogočajo tudi povezovanje z novimi Galaxy napravami: Galaxy Tab S7 in Tab S7+, Galaxy Watch3 ter Galaxy Buds Live. Tako boste lahko delali še pametneje, živeli še bolj zdravo in komunicirali učinkoviteje.«

Oba modela serije Galaxy Note20 sta izdelana s prefinjenostjo in neverjetno udobno ležita v vaši roki. Izberete lahko med 16-centimetrskem (6,7“) zaslonom Galaxy Note20 ali 17,3-centimetrskem (6,9“) zaslonom na Galaxy Note20 Ultra. Obe velikosti omogočata široko platno za delo in ogromen zaslon za igro. Pri tem pa piko na i daje osupljiva paleta mističnih barvnih tonov za novo opredelitev dela in igre. Minimalistični dizajn odlikuje kovinsko ohišje, ki ga poudarjajo izvrstno zasnovane podrobnosti, transcendentne barve in trpežno steklo Corning® Gorilla® Glass Victus™ – najodpornejše Gorilla steklo na pametnem telefonu do zdaj.

K neverjetni uporabniški izkušnji bosta nedvomno pripomogla tudi novo, izboljšano S Pen pisalo in Samsung Notes aplikacija, ki sinhronizira v OneNote na vašem osebnem računalniku in Outlook. S povezavo z Windows pa boste zagnali mobilne aplikacije tudi na svojem računalniku.

Priporočena maloprodajna cena za Galaxy Note20 je od 949,90 evrov in za Galaxy Note20 Ultra 256 GB od 1.299,90 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki