marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Najmanjši 3G-čip


10.08.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri družbi Freescale Semiconductor so razvili 3G-čip, ki vsega skupaj meri manj kot 2,5 kvadratna centimetra. V malem čipu se skriva vsa možna elektronika, ki je potrebna za delovanje 3G mobilnega telefona.

"Beseda "revolucija" je pri veliko napravah prevečkrat uporabljena, vendar je nov čip RCP dejansko revolucionarna tehnologija," je povedal Morry Marshall, podpredsednik družbe Strategic Technologies. "Bilo je veliko težav z vgradnjo velikih čipov v majhna ohišja, vse to se je še stopnjevalo, ko se je povečala kompleksnost čipovja. Novi RCP čip bo obšel vse te težave. Prepričan sem, da je to polprevodniška tehnologija prihodnosti."

Omenjeni čip integrira polprevodniško paketiranje v funkcionalni del sistemske rešitve. Rešuje tipične omejitve, ki so bile povezane s prejšnjimi generacijami. Prav tako je čip tudi zelo tanek. Taki napredki pa zelo poenostavijo montažo, zmanjšajo stroške in ponujajo večjo kompatibilnost.

"Standardno paketiranje polprevodnikov bo kmalu izumrlo zaradi fizičnih omejitev," je povedal Sumit Sadana, eden izmed vodilnih mož druge Freescale. "RCP je nova tehnologija, ko bo obšla vse te omejitve in postavila nova merila v industriji. Predvsem na področju fleksibilnosti, stroškov in pa integracije. Unikatne zmožnosti tehnologije pa bodo omogočile našim strankam razviti manjše, tanjše in bolj učinkovite multifunkcijske naprave."

Izjemna fleksibilnost tehnologije pa omogoča tudi praktično univerzalno tehnologijo paketiranja, ki bo uporabna preko velikega števila aplikacij in materialov. Je združljiva z naprednimi tehnologijami, kot so System in Package (SIP), Package on Package (PoP) in ostala integrirana paketiranja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki