marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Najdražji telefon na svetu


24.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Najdražji telefon na svetu stane več kot 500.000 angleških funtov in je narejen v Avstriji. Oblikovan je z razkošnimi dodatki oblikovalca Petra Aloissona in vsebuje zlate predele z 2.950 modrimi diamanti, vgrajenimi v ohišje.

Aloisson je v pretelkih letih predeloval obstoječe mobilnike, jih dopolnjeval z dragulji in dragimi kovinami.

"Vedel sem, da bodo mobilniki del vsakdanjega življenja. Tudi drugi predmeti, ki so del vsakdanjika, kot npr. ure ali kravatne zaponke bi morale obstajati v razkošnih verzijah." je povedal za CNN.

Aloisson trenutno izdela okoli tri telefone na leto, odvisno od naročil njegovih slavnih in bogatih strank, s ceno okoli 20.000 angleških funtov.

Novi mobilnik je posebno naročilo za nemškega proizvajalca. "Vseboval bo trdne zlate dele z zunanjosto pokrito z 2.950 najbolj redkimi dragulji na svetu - naravnimi modrimi diamanti," je povedal.

Čeprav je mobilnik narejen le za marketinške namene, bo čez čas tudi prodan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki