marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Najdražji telefon na svetu


24.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Najdražji telefon na svetu stane več kot 500.000 angleških funtov in je narejen v Avstriji. Oblikovan je z razkošnimi dodatki oblikovalca Petra Aloissona in vsebuje zlate predele z 2.950 modrimi diamanti, vgrajenimi v ohišje.

Aloisson je v pretelkih letih predeloval obstoječe mobilnike, jih dopolnjeval z dragulji in dragimi kovinami.

"Vedel sem, da bodo mobilniki del vsakdanjega življenja. Tudi drugi predmeti, ki so del vsakdanjika, kot npr. ure ali kravatne zaponke bi morale obstajati v razkošnih verzijah." je povedal za CNN.

Aloisson trenutno izdela okoli tri telefone na leto, odvisno od naročil njegovih slavnih in bogatih strank, s ceno okoli 20.000 angleških funtov.

Novi mobilnik je posebno naročilo za nemškega proizvajalca. "Vseboval bo trdne zlate dele z zunanjosto pokrito z 2.950 najbolj redkimi dragulji na svetu - naravnimi modrimi diamanti," je povedal.

Čeprav je mobilnik narejen le za marketinške namene, bo čez čas tudi prodan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki