marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Mobilni zemljevidi Najdi.si tudi na mobilnih sistemih Windows Mobile


22.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Najdi.si je predstavilo različico mobilnega zemljevida, optimizirano za naprave, ki temeljijo na platformi Windows Mobile. Tako so napredne možnosti iskanja po krajih, ulicah, naslovih in imenih podjetij na voljo tudi naraščajočemu številu uporabnikov naprav Windows Mobile.

Storitev je na voljo prek spletnega naslova www.najdi.si/mz, uporabniki pa imajo na voljo celovite funkcionalnosti iskanja po zemljevidih – od enake podatkovne zbirke do možnosti shranjevanja poizvedb in pregleda zadetkov na zemljevidu.

»Najdi.si je pomemben Microsoftov partner v Sloveniji in zadovoljni smo, da s svojo rešitvijo iskanja po zemljevidih podpira tudi platformo Windows Mobile,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor slovenske podružnice podjetja Microsoft. »Z naraščajočo priljubljenostjo dlančnikov in pametnih telefonov s programsko opremo Windows Mobile je pomembno, da imajo uporabniki dostop do najbolj priljubljenih storitev in virov informacij, med katerimi je tudi mobilni zemljevid Najdi.si.«

Mobilna aplikacija uporabnikom zagotavlja naslednje možnosti:

· iskanje po enaki zbirki podatkov in z enakim algoritmom, kot ga uporablja Najdi.si,
· možnost shranjevanja poizvedb za kasnejšo uporabo,
· pregled zadetkov na zemljevidu in enostavno premikanje po njem.

Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing pri Najdi.si, je pojasnil: »Uporabnikom zemljevida Najdi.si smo s storitvijo mobilni zemljevid omogočili brezplačen dostop do priljubljenega zemljevida Najdi.si, tudi kadar niso pred računalnikom. V sodelovanju z Microsoftom smo rešitev nadgradili tudi za delovanje na mobilnih telefonih s platformo Windows.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki