marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Mobilni zemljevidi Najdi.si tudi na mobilnih sistemih Windows Mobile


22.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Najdi.si je predstavilo različico mobilnega zemljevida, optimizirano za naprave, ki temeljijo na platformi Windows Mobile. Tako so napredne možnosti iskanja po krajih, ulicah, naslovih in imenih podjetij na voljo tudi naraščajočemu številu uporabnikov naprav Windows Mobile.

Storitev je na voljo prek spletnega naslova www.najdi.si/mz, uporabniki pa imajo na voljo celovite funkcionalnosti iskanja po zemljevidih – od enake podatkovne zbirke do možnosti shranjevanja poizvedb in pregleda zadetkov na zemljevidu.

»Najdi.si je pomemben Microsoftov partner v Sloveniji in zadovoljni smo, da s svojo rešitvijo iskanja po zemljevidih podpira tudi platformo Windows Mobile,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor slovenske podružnice podjetja Microsoft. »Z naraščajočo priljubljenostjo dlančnikov in pametnih telefonov s programsko opremo Windows Mobile je pomembno, da imajo uporabniki dostop do najbolj priljubljenih storitev in virov informacij, med katerimi je tudi mobilni zemljevid Najdi.si.«

Mobilna aplikacija uporabnikom zagotavlja naslednje možnosti:

· iskanje po enaki zbirki podatkov in z enakim algoritmom, kot ga uporablja Najdi.si,
· možnost shranjevanja poizvedb za kasnejšo uporabo,
· pregled zadetkov na zemljevidu in enostavno premikanje po njem.

Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing pri Najdi.si, je pojasnil: »Uporabnikom zemljevida Najdi.si smo s storitvijo mobilni zemljevid omogočili brezplačen dostop do priljubljenega zemljevida Najdi.si, tudi kadar niso pred računalnikom. V sodelovanju z Microsoftom smo rešitev nadgradili tudi za delovanje na mobilnih telefonih s platformo Windows.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki