marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Najbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije


13.05.2024
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

S tem Telekom Slovenije utrjuje svojo pozicijo vodilnega operaterja in operaterja, ki ima najbolj zadovoljne uporabnike, saj so bili njegovi uporabniki najbolj zadovoljni tudi v raziskavi, ki je potekala spomladi 2023.

Uporabniki telekomunikacijskih storitev pri Telekomu Slovenije še posebej izpostavljajo odzivnost in hitrost reševanja težav, dobro ponudbo, hiter priklop fiksnih storitev, razširitev TV-programske sheme in odlično omrežje. Uporabnikom je sicer najpomembnejša hitrost in stabilnost delovanja interneta ter razmerje med ceno in kakovostjo, pri mobilnih storitvah pa poleg tega še pokritost omrežja.

Telekom Slovenije je v zadnjem letu povečal tako število fiksnih širokopasovnih priključkov kot mobilnih uporabnikov.

Kako je Telekom Slovenije v zadnjem letu utrdil zaupanje uporabnikov?
Zadovoljstvo uporabnikov je rezultat načrtnega in odgovornega razvoja tako ponudbe kot omrežja s ciljem zagotavljanja odlične uporabniške izkušnje.

»V zadnjem letu smo nadaljevali z nadgradnjo in širitvijo optičnega ter z modernizacijo mobilnega omrežja z najsodobnejšo tehnologijo 5G. Storitve in omrežje razvijamo na način, da uporabnikom zagotavljamo zanesljivost, varnost in dobro uporabniško izkušnjo na vseh točkah, kjer prihajajo v stik z nami. Zato smo med drugim omogočili priklop interneta in televizije takoj ter brezplačno povečali hitrosti interneta tako v mobilnem kot v fiksnem omrežju. Uporabo TV-platforme NEO, ki je z glasovnim upravljanjem najsodobnejša platforma na slovenskem trgu, pa smo do konca leta omogočili vsem uporabnikom. In nenazadnje smo lani tudi ob katastrofalnih poplavah, ki so prizadele Slovenijo, s svojim odzivom in odgovornostjo do uporabnikov še enkrat več dokazali, da smo infrastrukturni temelj slovenske družbe. Naš odnos in vse aktivnosti, ki jih izvajamo z namenom zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje, se odražajo v zadovoljstvu in zaupanju uporabnikov,« poudarja Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije.

Telekom Slovenije upravlja največje in najsodobnejše omrežje v državi. Priklop v svoje optično omrežje, v katerem omogoča hitrosti do 2 Gbit/s, zagotavlja že več kot 460.000 gospodinjstvom, s tehnologijo 5G pa je v zadnjem letu pokril dodatnih 420.000 prebivalcev. V letu 2025 bo zagotovil 99-odstotno pokritost s tehnologijo 5G, tako da Telekom Slovenije tudi na ta način aktivno uresničuje vizijo gigabitne digitalne Slovenije do leta 2030.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki