marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nadgrajena Goodyearova aplikacija za varno vožnjo po Evropi


28.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Otroci so se vrnili v šolske klopi, na milijone študentov in parov brez otrok iz vse Evrope pa se odpravlja na počitnice tik pred iztekom letošnje sezone.

Goodyear naznanja prihod svoje nadgrajene brezplačne aplikacije 'European Road Safety App' za iPhone in Android, ki bo z dodatnimi jeziki v pomoč vse večjemu številu dopustnikov, ki se na pot odpravijo šele v septembru ali oktobru.

Medtem ko je poletna sezona za večino družin pri koncu, v počitniške kraje začenjajo prihajati posezonski gostje, predvsem pari brez otrok, študentje in novopečeni diplomanti.

Aplikacijo 'European Road Safety App' so po vsej Evropi zelo hitro sprejeli, predvsem zaradi njene pestrosti in večjezičnega pristopa. Povratne informacije uporabnikov so nas zelo razveselile in nam bile v veliko pomoč pri razvoju nove različice. Ta prihaja ravno pravi čas za vse tiste, ki gredo na dopust po 31. avgustu.

Brezplačno aplikacijo je Goodyear razvil v okviru svojih prizadevanj za večjo varnost na evropskih cestah. Na voljo je v angleškem, nemškem, španskem, italijanskem, francoskem in od sedaj tudi v nizozemskem jeziku.

Uporabniki jo lahko prenesejo na svoj iPhone, iPad ali na pametne telefone Android.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki