marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPradeo opozarja na novo varnostno grožnjo za mobilne telefone
15.05.2021

Pradeo, vodilni na področju mobilne varnosti, je naletel na napredno kampanjo za mobilne napade, ki s pomočjo tehnike lažnega predstavljanja ukrade podatke o kreditnih karticah žrtev in jih okuži z zlonamerno programsko opremo, ki se lažno predstavlja kot aplikacija za Android Google Chrome

slikaHMD Global je lansiral storitev EMM, HMD Enable Pro
14.05.2021

HMD Global je predstavil rešitev Enterprise Mobility Management (EMM) za IoT in poslovno uporabo HMD Enable Pro. Ta poteza dodatno povečuje raznovrstnost ponudbe storitev podjetja in v kombinaciji s pametnimi telefoni Nokia ter storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect Pro ponuja vse na enem mestu za vse, ki iščejo prilagodljivo celovito rešitev na področju mobilnosti.

slikaCounterpoint napoveduje 310 milijonov slušalk TWS v letu 2021
12.05.2021

Popularnost pravih brezžičnih stereo slušalk TWS, ki smo jo videli v preteklih letih, naj bi se nadaljevala tudi v letošnjem letu. V svojem najnovejšem poročilu Counterpoint Research napoveduje, da bo leta 2021 prodano okoli 310 milijonov slušalk TWS, kar je za 33 odstotkov več kot 233 milijonov prodanih primerkov leta 2020. Apple, Xiaomi in Samsung naj bi ostali trije največji igralci v tem segmentu.

slikaNapaka v Qualcomm modemih hekerjem omogoča snemanje klicev
10.05.2021

V novem poročilu varnostnega podjetja Check Point Research je navedeno, da lahko hekerji izkoriščajo Qualcommov mobilni modem in ga uporabljajo tudi za snemanje telefonskih klicev. Uporaba teh modemov sega v začetek devetdesetih let in se uporablja v 2G, 3G, 4G in celo 5G napravah ter predstavlja resno ranljivost, saj jo je preprosto izkoristiti na daljavo.

slikaSnapdragon 888 Plus bo poganjal Honorjeve novosti
07.05.2021

Odkar je Huawei prodal blagovno znamko Honor, je družba dobila dovoljenje za ponovno sodelovanje s Qualcommom. Tako že vemo, da pri podjetju delajo na novem mobilniku Honor 50 Pro+, ki naj bi ga poganjal Snapdragon 888. Honor pa naj bi glede na govorice bil le en izmed proizvajalcev, ki bo svoj mobilnik opremil s tem čipom.

članki

Sony Ericsson predstavil nadgradnjo modela C905


19.01.2009
Objavil: Dare Gliha

Mobilni telefon C905 Cyber-shot bo sedaj še boljši, zahvaljujoč novi programski opremi, ki jo je pred kratkim predstavil Sony Ericsson. Fotoaparat z ločljivostjo 8,1 milijona slikovnih pik je po celem svetu naletel na izjemen odziv.

Lastniki telefona C905 Cyber-shot lahko nadgradnjo od sredine februarja enostavno prenesejo iz spletne strani www.sonyericsson.si.

Posnemite spontane trenutke v življenju z nadgradnjo
C905 Cyber-shot, ki obsega:

• Smile Shutter™
• YouTube™
• WayFinder 8
• Snapfish podjetja HP – visoka kakovost, cenovno najbolj ugodne fotografije. Naročila za slike lahko izvedete neposredno iz mobilnega telefona – brez pomnilniških kartic, kablov ali prenosa fotografij iz telefona
• SMS/MMS v obliki pogovora – uporabniki lahko preklopijo med običajnim pogledom mape Prejeto ali pogovorom, kjer si lahko takoj ogledajo celotno zgodovino sporočil.

Sony Ericsson je prav tako najavil novo barvo telefona C905 Cyber-shot - Tender Rose, ki bo na izbranih tržiščih na voljo od prvega četrtletja 2009.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki