marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Sony Ericsson predstavil nadgradnjo modela C905


19.01.2009
Objavil: Dare Gliha

Mobilni telefon C905 Cyber-shot bo sedaj še boljši, zahvaljujoč novi programski opremi, ki jo je pred kratkim predstavil Sony Ericsson. Fotoaparat z ločljivostjo 8,1 milijona slikovnih pik je po celem svetu naletel na izjemen odziv.

Lastniki telefona C905 Cyber-shot lahko nadgradnjo od sredine februarja enostavno prenesejo iz spletne strani www.sonyericsson.si.

Posnemite spontane trenutke v življenju z nadgradnjo
C905 Cyber-shot, ki obsega:

• Smile Shutter™
• YouTube™
• WayFinder 8
• Snapfish podjetja HP – visoka kakovost, cenovno najbolj ugodne fotografije. Naročila za slike lahko izvedete neposredno iz mobilnega telefona – brez pomnilniških kartic, kablov ali prenosa fotografij iz telefona
• SMS/MMS v obliki pogovora – uporabniki lahko preklopijo med običajnim pogledom mape Prejeto ali pogovorom, kjer si lahko takoj ogledajo celotno zgodovino sporočil.

Sony Ericsson je prav tako najavil novo barvo telefona C905 Cyber-shot - Tender Rose, ki bo na izbranih tržiščih na voljo od prvega četrtletja 2009.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki