marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Sony Ericsson predstavil nadgradnjo modela C905


19.01.2009
Objavil: Dare Gliha

Mobilni telefon C905 Cyber-shot bo sedaj še boljši, zahvaljujoč novi programski opremi, ki jo je pred kratkim predstavil Sony Ericsson. Fotoaparat z ločljivostjo 8,1 milijona slikovnih pik je po celem svetu naletel na izjemen odziv.

Lastniki telefona C905 Cyber-shot lahko nadgradnjo od sredine februarja enostavno prenesejo iz spletne strani www.sonyericsson.si.

Posnemite spontane trenutke v življenju z nadgradnjo
C905 Cyber-shot, ki obsega:

• Smile Shutter™
• YouTube™
• WayFinder 8
• Snapfish podjetja HP – visoka kakovost, cenovno najbolj ugodne fotografije. Naročila za slike lahko izvedete neposredno iz mobilnega telefona – brez pomnilniških kartic, kablov ali prenosa fotografij iz telefona
• SMS/MMS v obliki pogovora – uporabniki lahko preklopijo med običajnim pogledom mape Prejeto ali pogovorom, kjer si lahko takoj ogledajo celotno zgodovino sporočil.

Sony Ericsson je prav tako najavil novo barvo telefona C905 Cyber-shot - Tender Rose, ki bo na izbranih tržiščih na voljo od prvega četrtletja 2009.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki