marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

V juniju z novim orodjem do izdelave lastnega Najdi.si zemljevida Slovenije.


18.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Marsikdo od nas si ne predstavlja več vsakdanjika brez interneta, ki omogoča visoko stopnjo interaktivnosti in prilagodljivost posamezniku. Storitve, ki jih dnevno uporabljamo prek interneta, so prijaznejše do uporabnikov in omogočajo takojšen dostop do informacij, ki jih potrebujemo v nekem trenutku.

Ena izmed takšnih storitev je zagotovo tudi brezplačni interaktivni Najdi.si zemljevid Slovenije (http://zemljevid.najdi.si/), ki je bil javnosti prvič predstavljen junija 2006 in v novi različici ponovno februarja letos.

Najdi.si zemljevid omogoča iskanje po 5.895 krajih, 15.195 ulicah, 501.378 naslovih ter po 173.479 podjetjih in drugih organizacijah. S posebnimi ikonami prikazuje zemljevid tudi 2.330 interesnih točk, kot so pošte, parkirišča, bencinski servisi in podobno.

Napredno pregledovanje, ki omogoča poljubno premikanje po zemljevidu, možnost spreminjanja merila, centriranje zemljevida in pošiljanje trenutnega pogleda prek elektronske pošte je le nekaj uporabnih lastnosti, s katerimi se lahko pohvali Najdi.si zemljevid.

Zaradi velikega zanimanja po tovrstnih storitvah smo se v podjetju Najdi.si odločili za nadgradnjo obstoječega Najdi.si zemljevida in tako našim uporabnikom ponudili še dodatne možnosti.

»V juniju bomo predstavili orodje Naredi si zemljevid, s katerim si bodo lahko vsi lastniki oz. upravljavci spletnih strani izdelali lasten zemljevid s svojimi vsebinami (slika, opis in naslov lokacije ...) in ga brezplačno vključili v svoje spletne strani,« pojasnjuje Mitja Jereb, direktor za korporativni marketing Najdi.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki